XXI. KERÜLETI HÍRHATÁR - Hadüzenetek

XXI. KERÜLETI HÍRHATÁR
   
 2021.02.28.
 Vasárnap
Ma Elemér napja van.
Holnap napja lesz.
   EUR árfolyam
   361,01 Ft
   CHF árfolyam
   329,23 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 12. 22. 20:43     


Hadüzenetek
Advent idején, amikor a Megváltó eljövetelére várunk...

Hadüzenetekben sajnos jók vagyunk!

Éppen tegnap volt az évfordulója, hogy 1941-ben hadat üzentünk az Amerikai Egyesült Államoknak. Világraszóló bűn és kapitális baromság volt! írta december 18-án blogjában Horváth Gyula (DK) önkormányzati képviselő.

 

Ha nem lett volna következményeiben olyan tragikus, azt mondanám, hogy rajtunk röhögött az egész világ!

Most újabb hadüzenetet (igaz nem jegyzékben rögzítet, hanem csak virtuális) küldtünk az amerikaiaknak. A hadüzenet formája feljelentés! Most már felszabadultan röhög rajtunk az egész világ!

 

A magyar vámhatóság első számú vezetőjét, és hat társát, korrupció vádjával kitiltották az USA-ból. Ez volt az oka annak a folyamatnak, aminek a következménye Amerika perbe hívása lett.

Óriási volt ám a tanakodás, hogyan lehetne méltó választ adni arra, hogy az amerikaiak nem tisztelik kellőképpen a magyarokat (mármint a magyarokon uralkodó Fideszt).

 

Az amerikaiak persze sose mondták, hogy nem tisztelik a magyarokat, csak annyit jegyeztek meg, hogy tartják magukat ahhoz a törvényükhöz, hogy azokat az embereket nem engedik be az országukba, akikről tudják, hogy korrupcióval gyanúsíthatók. Mivel ez ellentétben áll a békemenetek jelszavával (több tiszteletet a magyarnak) a visszacsapás eszközét keresik a Budapesten a kormányzó Fidesz emberei.

 

Azért, mert elhitték vezérük bíztatását és mertek nagyot álmodni. Mindez abban öltött testet, hogy elképzelték: ők fogják két vállra fektetni az USA-t.

Abból indulnak ki, hogy palira vették már az egész országot, orránál fogva vezetik az Európai Uniót, így hát az USA már nem okozhat nekik kellemetlenséget. Mire leesik az első hó, lenyomják ezt a Goodfriend-et, a külügyminiszterével, meg az elnökével együtt úgy, mint a bélyeget. Aztán megszégyenülten kidellázza a jenki azt az öt milkát, - amit nagyvonalúan kegyesek voltak kérni tőle - és úgy húz el innen, mint a vadlibák a múlt hónapban.

 

Az, hogy a nemzetközi megállapodások rendszerébe ez a folyamat nem illeszthető be, nem érdekes. Viktor megmondta a tutit!

 

Ha pört akarnak, akkor legyen pör!

 

Az ügyvivő, meg, ha férfi, akkor sírva, ríva szalad a főnökeihez, hogy vonják már vissza a mentelmi jogát, mert annak hiányát mégis könnyebben elviseli, mint azt, ha eunuknak vélné őt a Fidesz teljes elitje!

Ez a srófja a rafinált Fideszes fiskálisok észjárásának! Ezzel csapták be az egész magyar népet és ezzel etetik az EU Néppárti szövetségét.

 

Érdekes módon csak Goodfriend-re érvényes a férfiúság megtagadásának átka! A Fideszes harcosokra nem. Itt van például Borbély Lénárd Csepelen!

 

Még országgyűlési képviselőként egy becsületsértési perbe szorult a bíróságon. Vitézkedve el is sprintelt barátja sógorához, a háznagyhoz, hogy ki ne adja már az ő mentelmi jogát a bíráknak, mert nagy baj kerekedne abból. Talán még polgármester se lehetne soha Csepelen, ami a kezdet végét jelentené a számára, és a vég kezdetét a Fidesz számára. Így természetesen más lett a „menyecske fekvése” és ebben az olvastában nem gyáva megfutamodott nyúl, hanem vitézül ellenkező tarajos sül lett a Fidesz belső minősítése!

 

Tudták, hogy ennek azért valami kellemetlen stichje, azért van, de úgy vélték a NER elbírja ezt a terhet.

 

Summa summarum, ha André Goodfriend-nek is lenne (egy mondjuk hatos számú) Fidesz tagkönyve, és „nicht ugri-bugri”, hanem „langsam spaciren”, valamint a főnök kedve szerint masírozna, ugyanezzel a cselekedetével ő is lehetne hős Fideszéknél. Aztán, ha ezért kirúgnák a hivatalából, azonnal kérhetné gyorsított eljárással a magyar állampolgárságot. Magyarul így is sokkal többet tud, mint azok közül rengetegen, akik az előző időszakban gyorstalpaló módszerekkel szerezhettek szavazati jogot, és ezzel együtt állampolgárságot Magyarországon.

 

Ezen a területen (de csak ezen!) nálunk úgy is maximálisan érvényesül a pozitív diszkrimináció, ebből adódóan, karrierje töretlen ívét megtartva hamarosan akár Kormány Hivatali főnök is lehetne Csepelen.

 

Persze kizárólag jogszerűen és demokratikusan!

 

Horváth Gyula

 

Forrás: hgyula.blog.hu

 


További hírek

  Romló adatok: 4948 új fertőzött, 107 beteg elhunyt
2021. 02. 27. 10:12 hirhatar.hu
  Orbán faluja egymaga több támogatást kapott, mint az összes ellenzéki vezetésű város
2021. 02. 24. 18:17 hirhatar.hu
  Ellenzéki előválasztás: Karácsony Gergely a legnépszerűbb a Medián szerint
2021. 02. 24. 18:17 hirhatar.hu
  2971 fővel nőtt a fertőzöttek száma, elhunyt 108 beteg
2021. 02. 21. 21:24 hirhatar.hu
  Ingyenes vidéki lapdömpinggel készül a kormány a választásra
2021. 02. 21. 21:24 hirhatar.hu
  Fekete-Győr András a Momentum miniszterelnök-jelöltje
2021. 02. 21. 21:24 hirhatar.hu
  A Momentum a zuglói feszültség után Budakeszin is önállósodik Szél Bernadett jelölésével
2021. 02. 20. 11:39 hirhatar.hu
  Kósa és a hülyeség
2021. 02. 20. 11:39 hirhatar.hu
  786 százalékkal nőtt a képviselők vagyona 9 év alatt
2021. 02. 18. 20:04 hirhatar.hu
  Zacher: Több mint fél év telhet el a teljes nyitásig, de a maszkot utána se felejthetjük el
2021. 02. 15. 20:29 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport