. Ma Zita napja van.
Mennyibe kerülhet a csomagküldés?
2021-01-19 18:20:57
Mennyibe kerülhet a csomagküldés?

Mennyibe kerülhet a csomagküldés?

Futárszolgálatok és szolgáltatások a Csomagnet.hu-n

 

A Csomagnet.hu-n keresztül számos futárszolgálattal ismerkedhetsz meg és rendelheted meg szolgáltatásaikat. Azonban egyikről sem lehet egyszerűen kijelenteni, hogy „ő a legolcsóbb”. A szállítás díja a csomagadatoktól függ, illetve attól, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged. 


A Csomagnet.hu-n rengeteg szolgáltatással találkozhatsz. Akár még háztól házig történő csomagszállítást is igényelhetsz! Azonban akármilyen kényelmes szolgáltatást választasz is, az alapos csomagolásról természetesen minden esetben neked kell gondoskodni. A címkenyomtatás terhét azonban a legtöbb esetben leveszik a válladról.

 

Belföldi és külföldi csomagfeladás

 

Akár külföldre, akár belföldre szeretnél csomagot feladni, a Csomagnet.hu-n mindkettőt percek alatt elintézheted! Vannak futárszolgálatok, amik csak a környező országok címzettjeinek kézbesítenek csomagot. A DPD, a GLS és a TNT futárszolgálat azonban a legtávolabbi országokba is vállal csomagszállítást. Sőt, a TNT akár egy munkanapon belül eljuttatja a küldeményt a kívánt címre az Express szolgáltatás keretein belül.

 

Nem szeretnéd egész nap otthon várni a futár érkezését? Gond egy szál se! Felárért cserébe lehetőséged van rá, hogy akkor jöjjön a futár, amikor neked a legmegfelelőbb. 

 

Kalkuláljunk!

 

A lehető legkedvezőbb szolgáltatást keresed? A Csomagnet.hu díjkalkulátora éppen erre lett kitalálva. Mindössze néhány adatot kell megadnod, majd egyszerűen kiderítheted, hogy melyik céggel érné meg a leginkább feladni a csomagodat. 

 

Mennyibe kerülhet egy küldemény feladása? Nézzük meg egy példán keresztül! Adjunk meg egy belföldi csomagot, amely 50 x 50 x 50 cm és 15 kg. A kalkulátor megmutatja nekünk a különböző lehetőségeket. Jelen esetben a legolcsóbb a Pick Pack Pont futárcég azon szolgáltatása, amelynek keretében csomagpontra szállítják a küldeményt. Ennek a díja nettó 1350 Ft. A DPD Classic szolgáltatás már nettó 1890 Ft-ba, a GLS egy napos kézbesítése pedig nettó 2407 Ft-ba kerül. 

 

Ez csak néhány példa a futárcégek és szolgáltatások széles palettájáról, amivel a Csomagnet.hu-n találkozhatsz. Rengeteg csomagszállítási kategória létezik az egyes cégeknél, így kétségkívül megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet.

 

Ha kiválasztottad a tökéletes ajánlatot, már csak meg kell rendelned a futárt, és ezzel el is indítod a feladás folyamatát!

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Színes Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Színes Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>