. Ma Ervin napja van.
Közterület-felügyelők listája
2014-05-10 16:35:25
Közterület-felügyelők listája

Közterület-felügyelők listája

Botrányos listázás a csepeli közterület-felügyelőknél

 

A hírKOMP információi szerint külön listát vezetnek a Csepeli Közterület-felügyeleti Központban azokról a „szerencsés” kiválasztottakról, akiket felső utasításra tilos megbírságolni a kerületben.


Külön listát vezetnek a Csepeli Közterület-felügyeleti Központban azon személyekről, illetve személyautóik rendszámáról, akiket önkormányzati utasítására akkor sem szabadna büntetéssel sújtani, ha például a Szent Imre téri buszmegálló kellős közepére parkolnának.

 

Az „érinthetetlenek” listájának híre nem csak azt tényt erősíti meg, hogy a Németh Szilárd vezette csepeli önkormányzatot jelenleg még egy szűk haveri kör birtokolja, amelyik azt hiszi, hogy neki a kerületben mindent szabad, hanem arra is rávilágít, milyen eszement rombolásra képes a hatalomtól megrészegülve egy helyi kiskirályt játszó polgármester.

 

A lista ugyanis - amennyiben létezik -, nem csak a csókosaival minden téren (és köztéren) kivételező Németh Szilárdra vet árnyékot, hanem azokra az egyszerű beosztásban lévő közterület-felügyelőkre is, akiknek a túlórapénzét a mai napig nem fizették ki, de akiket naponta azért küldenek ki az utcára, hogy a csepelieket akár a saját otthonuk előtt is megbüntessék.

 

Mindebből úgy tűnik, hogy Németh Szilárd a tavaszi bukásából sem tanult. Hogy nem képes lemondani a XXI. kerületi kiskirály szerepéről.

 

Pedig a csepeliek világosan megüzenték neki áprilisban: nem kérnek az olyan arrogáns és akarnok vezetőből, akit csak a saját maga meg a haverjai fényezése és fényűzése érdekel.

 

Ugyanezek az emberek minden bizonnyal a csepeli közterület-felügyeletnél alkalmazott kettős mércével és kivételezéssel sem értenek egyet.

 

Forrás: hirkomp.hu

 

Utoljára frissítve: 2014-05-22 10:21:17

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Színes Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Színes Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>