. Ma Ervin napja van.
Az összefogás legyőzte a gyűlöletet
2016-10-11 21:37:53
Az összefogás legyőzte a gyűlöletet

Az összefogás legyőzte a gyűlöletet

A Fidesz által kreált népszavazás elbukott! A magyar nép többsége elutasította a hazugságot, a gyűlöletet. Az Demokratikus Koalíció és az ellenzéki pártok általi összefogás legyőzte a gyűlöletet.

 

Csepel, sajnos a bukott népszavazás különlegesen nagy vesztese lett. Bebizonyosodott, hogy az itteni Fidesz vezetők az ország legdurvább, legbutább és leggátlástalanabb emberei lettek. Ezzel egész kerületünknek okoztak mérhetetlen erkölcsi, és anyagi károkat.

 

Törvénytelenségben, gyűlöletkeltésben, hazudozásban és rémhír keltésben legyőzhetetlenek voltak. A politikában az itteni Fideszesek bebizonyították, hogy gyengék és legyőzhetők. A hiteltelenné vált Csepeli Fideszeseknek ezért menniük kel!

 

Felszólítom a csepeli Fideszeseket, hogy gondolkodjanak el azon, mekkora kárt okoztak Csepelnek és távozzanak.

 

Az ellenzéki együttműködést szorosabbra kell fűzni, hogy közös célunk az urizálás, az önkény és a félelem mielőbb takarodjon Csepelről.

 

Ma győzött Magyarországon, Budapesten és Csepelen a józan ész. Minden barátomnak a DK összes munkát vállaló aktivistájának köszönöm munkájukat. A legnehezebb körülmények ellenére a DK tagjai, és vezetői Csepelen felvállalták és sikeresen teljesítették a kampány motorja szerepét. Most valami nem befejeződött, hanem ellenkezőleg valami elkezdődött Magyarországon és Csepelen is.

 

Ehhez kérem mindenki hitét, eszét, és erejét.

 

"Győzni fogunk meglátod"

 

Horváth Gyula

 

Forrás: facebook.com

Utoljára frissítve: 2016-10-11 21:46:47

További híreink
Munka vagy ellehetetlenítés?!
"Az elmúlt napon a Momentumos ellenzéki képviselőtársam Dukán András Ferenc facebook hivatalos oldalán közzétett egy bejegyzést, miszerint konzekvensen együtt szavaztam a...
2019-11-13 21:23:29, Hírek, Vélemény Bővebben
Botrányosan rossz közlekedési kapcsolatok...
Horváth Gyula önkormányzati képviselő a reménybeli atlétikai fejlesztések kapcsán foglalta össze gondolatait közösségi oldalán.
2019-11-13 21:11:19, Hírek, Vélemény Bővebben
Csepel - a Buckai Szövetség nézőpontjából...
Egy DK-s és egy Momentumos vélemény után most újabb nézőpontból szemlélhetjük meg a november 6-ai csepeli képviselő-testületi ülést... Volt-e valós szándéka az ellenzé...
2019-11-08 15:31:51, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei le...
Bővebben >>