XXI. KERÜLETI HÍRHATÁR - Pofátlanság

XXI. KERÜLETI HÍRHATÁR
   
 2021.09.27.
 Hétfő
Ma Adalbert napja van.
Holnap Vencel napja lesz.
   EUR árfolyam
   357,71 Ft
   CHF árfolyam
   329,60 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 09. 26. 09:01     


Pofátlanság
A mai (szeptember 25-ei)utolsó képviselő-testületi ülésen a Németh Szilárd vezette Fidesz képviselőcsoport, pofátlan módon megszavazta öt évre, a Csepeli Városgazda Zrt, a Szakorvosi Rendelő, és a Csepeli Városkép Kft. vezetőinek mandátumát. Ezzel együtt kiemelt fizetését - gondolom - hozzá tartozó vaskos jutalmát és egyéb jószágait. Ez több mint arcátlanság, ez (fideszesen szólva) pofátlanság! - írta le Horváth Gyula hozzászólásában véleményét a közösségi oldalon.

A „pofátlanság” fogalmát a mostanság kinevezett (a legtapasztaltabb, legtekintélyesebb, legfelkészültebb) magyar külügyminiszter mondta, még Fidelitas vezér és Fidesz szóvivő korában. Nem is szólt másról a hozzáértése, mint arról, hogy ezt a szót minden második mondatába bele tudta applikálni. Bármit kérdeztek tőle a válasza a „pofátlan” szó alkalmazására épült fel. Valószínűleg ez a teljesítmény, meg a baltás gyilkos kiadatásához való hozzájárulás hozta számára azt az érdemet, hogy hazánk csúfjára és a Fidesz emblémájaként külügyminiszter lehetett.

 

A magyar lakosság úgy véli, hogy annak ellenére, hogy durva ez a szó, mégis kifejezi az elégedetlenséget azzal szemben, hogy valakik ügyeskednek és a törvények szellemét kijátszva, a népük ellenében tevékenykednek. Mutatják ezt bankszámláik, luxus lakásaik, karibi utazásaik. Azt sugallták, hogy romlatlanok, és ha hatalomra kerülnek, mást tesznek, másként viselkednek, mint az elődök. A magyar nép bedőlt nekik! Most hogy eltelt négy év - ahol saját alaptörvényt hoztak, szűkítették a demokrácia lehetőségeit, és az egész demokratikus világ megvetése az osztályrészünk - új lendületet vettek. Már nem bírják ki, hogy csak a szájuk elhúzásával, diszkréten mosolyogjanak, már teli pofával röhögnek az arcunkba úgy, hogy alaposan kimutatják a foguk fehérjét! Mert nekik mindent lehet! Megnyerték az országgyűlési választást és a törvény ők maguk! Így gondolják.

 

Csepel olyan hely lett, ahol az egész ország visszásságai a legdurvábban mutatkoznak meg. Mostanság meg különösen.

 

A tavaszi országgyűlési választáson csúfos vereséget szenvedett a rezsihuszárként csúfolt Fideszes polgármester, Németh Szilárd. Fidesz körökben erre számítanak az önkormányzati választáson is. Azért, hogy a vereség hatását minimalizálják, gátlástalan vagdalózásba, hazudozásba, kádermentésbe kezdtek. Pénzük óriási mennyiségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy oly mértékben beborították a kerületünket „Borbély Lénárd plakátokkal” hogy ennél visszataszítóbb tobzódását a „buta, mértéket nem ismerő gőgnek és gazdagságnak” már nem is láthatnánk. Pénzszórásba, fakivágásba, tilosnak tűnő beruházásokba fogtak.

 

Azt nem lehet a szemükre vetni, hogy a képviselő-testületi üléseket, csak mostanában alkalmazták a „rendkívüli” formulával, mert ezt már egész regnálásuk alatt így teszik. Könnyen belátható módon azért, hogy az ellenzéki képviselők tájékozottságát és a döntési felkészülését gátolják. A magukét meg durva arroganciával hallgatásra zabolázzák. A gyakorlat azt mutatja, hogy át akarják verni, félre akarják vezetni azokat az embereket, akiknek az lenne a dolguk, arra esküdtek, hogy a választóikat szolgálják. Pofátlanul át is verik!

 

A szervieseknek az utolsó testületi ülésen történő bebetonozása azt a célt szolgálja, hogy ezek az emberek a népi akarat eredményétől függetlenül, még évekig felvehessék milliós fizetéseiket, tízmilliós jutalmaikat, és üzemanyag ellátmányukat gépkocsijaikhoz. Rászolgáltak!

 

Mindenki láthatta Werner Péter CSEVAK vezért Borbély Lénárdos dzsekiben szórólapot osztogatni, Juhász urat és helyetteseit a hírtelen felújított egészség napi kitelepülések sátraiban, vagy Vida urat, ahogy különleges produkciójaként ülve is meg tudott hajolni, mikor Borbélyhoz szólt a sörsátorban.

 

Megvan a jutalom, amit Németh-Borbély tandem adott, de a csepeli nép fizeti meg. Németh habzó szájjal ordított 2010-ben, hogy az akkor leköszönt CSEVAK vezér helyére „ki ne merjenek nevezni” új vezetőt, mert az a népképviselet megcsúfolása! (Az akkoriak nem is neveztek!) Jelzem, most is az, de magukat, meg ezeket az urakat hosszú távon nagyon rossz pozícióba hozták.

 

2014.09.25. Horváth Gy.

 

Forrás: facebook.com


További hírek

  Hatalmas az érdeklődés az előválasztáson – rekordszavazat érkezett eddig, folyamatos az érdeklődés
2021. 09. 26. 21:08 hirhatar.hu
  Nemzeti bukta – vadászati világkiállítás helyett
2021. 09. 26. 21:08 hirhatar.hu
  Orbán Ráhel és Tiborcz István a spanyol maffiaparadicsomba költözik – gyerekük iskoláztatása kijön az éves minimálbérből
2021. 09. 26. 21:07 hirhatar.hu
  Indulnak a budapesti nosztalgia villamosok
2021. 09. 24. 19:31 hirhatar.hu
  Náci karlendítése miatt sem az MSZP, sem Momentum nem támogatja a továbbiakban Ózd alpolgármesterét
2021. 09. 24. 19:31 hirhatar.hu
  Aranyláz a Börzsönyben – elindult a kormány koncessziós lavinája
2021. 09. 24. 19:31 hirhatar.hu
  Újabb MSZP-s politikust „győzött meg” DK, hogy jobb lesz náluk
2021. 09. 22. 20:45 hirhatar.hu
  Elk*rta: Gubás Gabi szívesen kimaradt volna az Elk*rtukból című Gyurcsány-filmből, mégis vállalta
2021. 09. 22. 20:45 hirhatar.hu
  Orbán apja(?) hatvanpusztai birtokáról: A gyerek nem beszél bele a szülő dolgába
2021. 09. 22. 20:45 hirhatar.hu
  Iványi Gábor szerint félreértették: ő nem kizárólag Dobrev Klárát támogatja, hanem őt is
2021. 09. 19. 21:15 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport