XXI. KERÜLETI HÍRHATÁR - Költöztetés stresszmentesen

XXI. KERÜLETI HÍRHATÁR
   
 2021.09.23.
 Csütörtök
Ma Tekla napja van.
Holnap Gellért napja lesz.
   EUR árfolyam
   355,39 Ft
   CHF árfolyam
   328,18 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2021. 01. 18. 20:12     


Költöztetés stresszmentesen
Vajon létezik olyan, hogy stresszmentes költöztetés? Esélyes, hogy ilyen csak a mesékben létezik, viszont az igaz, hogy kellően felkészülve sokat lehet csökkenteni a költözködéssel járó feszültségeken. Mit kell ehhez tenni? Ennek jártunk utána.

Készüljünk fel időben!

 

A költözésre felkészülni nem a költözködés napja előtti héten kell, hanem már akkor érdemes nekilátni a tervezésnek, amikor eldöntöttük, hogy mindenképpen költözni fogunk. Ebben sokat segíthet, ha összeírjuk egy papírra a teendőket, ezeket rangsoroljuk, majd határidőt rendelünk hozzájuk. A papírra írjunk fel mindent, amit el kell intéznünk, még az olyan dolgokat is, amit teljesen evidensnek tartunk, mint például a csomagolóanyagok beszerzését.

 

Ezzel a lépéssel úgy fogjuk érezni, hogy kézben tartjuk a dolgokat, és már ettől nyugodtabbak leszünk, vagyis jelentősen csökken a stresszfaktor.

 

Tervezzük meg a kiadásokat!

 

A költöztetés a budget-re sincs túl jó hatással, ami szintén komoly feszültségeket tud okozni. Ez ellen úgy léphetünk fel a leghatékonyabban, ha megtervezzük a költözés során felmerülő kiadásokat, és igyekszünk magunkat a tervekhez tartani. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem jöhet közbe semmilyen váratlan kiadás, de nagy eséllyel a költségtervezés során ki fog derülni, ha számítanunk kell ilyesmire.

 

Emellett a kiadások megtervezése arra is rávilágíthat, hogy többe kerül a művelet, mint azt előre gondoltuk volna, és időben változtathatunk néhány olyan dolgon, melyek túl sok költséggel járnak. Például a költségvetés rámutathat a szelektálás fontosságára, hiszen ha időben kiszelektáljuk a számunkra már szükségtelen holmit, akkor kevesebb ingóságot kell az egyik helyről a másikra szállítanunk, amivel meglepően sok pénz takarítható meg akkor is, ha a költöztetést költöztető cégre bízzuk.

 

Kérjünk segítséget!

 

Egyedül lebonyolítani egy költözést nem csupán embert próbáló feladat, hanem jó eséllyel lehetetlen is. Éppen ezért, ha lehetőségünk van rá, kérjük meg a hozzánk közel álló családtagjainkat és barátainkat, hogy segítsenek a lakhelyváltás során. Persze az ismerősök se jelentenek garanciát a stresszmentes költözésre, de sokat segíthet maga a tudat is, hogy nem egyedül kell megbirkóznunk a feladattal, hanem van, akire számíthatunk.

 

Ha pedig ennél is hatékonyabb segítség kellene, jó ötlet megbízni egy költöztetésben jártas költöztető céget a munkával. Bár az igaz, hogy a költöztető cégek alkalmazása további költségekkel jár, de ez egyrészt nem annyira drága, mint azt sokan elsőre gondolják, másrészt az a tudat, hogy az ingóságaink jó kezekben vannak, és biztosan épségben eljutnak az új lakcímünkre, minden pénzt megér.

 

Amennyiben te is költözködni tervezel, és szeretnéd a lehető leginkább stresszmentesen lebonyolítani a folyamatot, amihez profi, költöztetésben jártas csapatra van szükséged, vedd fel a kapcsolatot a Visszuk.hu csapatával!


További hírek

  Újabb MSZP-s politikust „győzött meg” DK, hogy jobb lesz náluk
2021. 09. 22. 20:45 hirhatar.hu
  Elk*rta: Gubás Gabi szívesen kimaradt volna az Elk*rtukból című Gyurcsány-filmből, mégis vállalta
2021. 09. 22. 20:45 hirhatar.hu
  Orbán apja(?) hatvanpusztai birtokáról: A gyerek nem beszél bele a szülő dolgába
2021. 09. 22. 20:45 hirhatar.hu
  Iványi Gábor szerint félreértették: ő nem kizárólag Dobrev Klárát támogatja, hanem őt is
2021. 09. 19. 21:15 hirhatar.hu
  Békesi: Bukásuk után Orbánéknak felelniük kell a hazugságaikért
2021. 09. 19. 21:15 hirhatar.hu
  Forró Zugló: etikai vizsgálatot kezdeményez Tóth Csaba ellen Jakab Péter
2021. 09. 19. 21:15 hirhatar.hu
  15 éve került nyilvánosságra az őszödi beszéd
2021. 09. 17. 21:15 hirhatar.hu
  Póka Egon emlékére
2021. 09. 17. 21:15 hirhatar.hu
  Jelentősen nőtt a járvány alatt az öngyilkos magyar férfiak száma
2021. 09. 17. 21:15 hirhatar.hu
  10 milliót kapott életműkoncertre, aláírta Zalatnay a „Stop Gyurcsány, Stop Karácsony” brossurát
2021. 09. 14. 19:48 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport