XXI. KERÜLETI HÍRHATÁR - Kihívás!

XXI. KERÜLETI HÍRHATÁR
   
 2020.07.12.
 Vasárnap
Ma Izabella napja van.
Holnap Jenő napja lesz.
   EUR árfolyam
   353,73 Ft
   CHF árfolyam
   332,79 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 03. 05. 01:02     


Kihívás!
Szabó Szabolcs, a baloldali összefogás, azaz a Kormányváltás jelöltje.


Hidak a semmibe...


ÉPÍTSÜK EGYÜTT A 21. SZÁZADI CSEPELT

 

Az Együtt-PM bemutatta programját. A több mint 200 szakértő egy éves munkájával elkészült anyag nem ígérethalmaz: programunk minden eleme konkrét számításokra épül!

 

Fő célunk, hogy olyan országot építsünk, ahol a törekvő emberek érvényesülnek, ahol a gyerekek megfelelő képzést kapnak az iskolákban, ahol 4 év alatt 220 ezer új munkahelyet teremtenek a vállalkozások, ahonnan nem elmennek külföldre dolgozni az emberek, hanem hazajönnek, ahol senkit sem hagyunk az út szélén. Akit részletesebben érdekel a programunk, az kattintson a http://program2014.egyutt2014.hu/ oldalra, ahol elolvasható a teljes program, valamint megtalálható annak pénzügyi háttere is. Ezen kívül a „Te programod” feliratra kattintva mindenki megkeresheti azokat a programpontokat, melyek kifejezetten csak a saját élethelyzetére vonatkoznak.

 

Az országos program kidolgozása mellett az utóbbi hónapokban kidolgoztuk a pártszövetség csepeli programját is. Felmértük a helyi adottságokat, áttekintettük a kitörési pontokat, majd kiválasztottuk azokat, melyeket megvalósíthatónak tartunk. Mindezek alapján egy olyan csepeli jövőképet tudunk kínálni a választóknak, ahol van elég munkahely, ahol békében és biztonságban érzi magát az ember, ahol jó élni. Íme, a programunk főbb elemei: 

  • Menedzseljük a Csepel Művek területét, ez által ösztönözve a munkahelyteremtést, egy virágzó gazdaság kialakulását. Elindítjuk a Csepel Művek ”Gazdaságfejlesztési körzetté” alakítását. A középtávú fejlesztési stratégiánk többfunkciós ipari, szabadidős és alternatív kulturális fejlesztést céloz meg.
  • A Fenntartható Csepel érdekben rezsicsökkentő programot a panelházak szigetelésére és a nyílászáró cseréjére, valamint programot indítunk a családi házak felújítására is. Támogatjuk a megújuló energiaforrások hasznosítását.
  • Népszerűsítjük az egészséges életmódot, támogatjuk a bringás turizmust kiszolgáló vállalkozásokat, hogy kiépüljön a Kerékpáros Csepel. Kezdeményezzük egy csepeli központú kerékpáripari klaszter létrehozását.
  • A fiatalokat vonzó lendületes kerületet alakítunk ki, felépítjük egy Fiatalos Csepel imázsát. Fejlesztjük a csepeli városképet, ösztönözzük a sport- és kulturális élet fellendítését. Felmérjük a kerület sajátos idegenforgalmi adottságait, támogatjuk az ezeket fejleszteni képes vállalkozásokat.
  • Független, kiegyensúlyozott helyi sajtót hozunk létre a mostani pártközlöny helyett. A csepeliek megérdemli, hogy az adóforintokból finanszírozott helyi médiában megjelenjen a helyiek sokféle véleménye, és így mindenki otthon érezze magát egy Szabad Csepelen.
  • Csepel Budapest legértékesebb, ennek ellenére jelenleg a főváros legszegényebb része. Innovatív és kreatív fejlesztéssel Budapest értékes szigetévé tesszük a kerületet, mely Példamutató Csepelként kerül be a köztudatba. Kidolgozzuk az északi terület fejlesztési koncepcióját, Zöld Csepel programot indítunk, rendezzük Háros sorsát, elindítjuk a Kis-Duna rehabilitációját, fesztiválokat és programokat szervezünk a csepeli identitás erősítése érdekében.
  • Visszaszerezzük a kormánytól az elvett közoktatási intézményeinket. A lakosok és cégek igényeinek megfelelő képzési programokat dolgozunk ki a helyi intézményekben.
  • A Civil Csepel eszméje jegyében helyi Civil Tanácsot hozunk létre az elsorvasztott civil élet és hagyományok felélesztésére, koordinálására;

A program teljes szövege hamarosan felkerül a www.egyuttcsepel.hu honlapra.

 

Szabó Szabolcs

országgyűlési képviselőjelölt

www.facebook.com/szaboszabolcs.e2014 

 

 

 


További hírek

  Osztálykirándulás helyett perre mennek a pécsi gimnazisták
2020. 07. 08. 17:54 hirhatar.hu
  Zsinagógában került hálatáblára Orbán Viktor neve
2020. 07. 07. 18:02 hirhatar.hu
  615 milliót adott a kormány a ciszterci rend siófoki apartmanházára
2020. 07. 07. 18:00 hirhatar.hu
  Nem megy börtönbe a fideszes pedofil ex-diplomata
2020. 07. 06. 19:53 hirhatar.hu
  Félmilliárd forint közpénzt kap a Kurultáj nevű ősmagyar revü
2020. 07. 05. 17:38 hirhatar.hu
  Lesz baj: Nem taxizhat, akinek priusza van
2020. 07. 03. 19:58 hirhatar.hu
  Szikora Róbert szereti Orbán Viktort – nem kicsit, de nagyon
2020. 06. 30. 21:23 hirhatar.hu
  Elárverezték a „vasalódeszkás” tanár híres szemléltetőeszközét
2020. 06. 30. 21:23 hirhatar.hu
  Plusz 20 milliárdot kap kormánypropagandára a köztévé
2020. 06. 26. 20:27 hirhatar.hu
  109 millió forintot hozott az 52 milliárdból épült állami tesztpálya
2020. 06. 26. 20:27 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport