XXI. KERÜLETI HÍRHATÁR - Bé-lista

XXI. KERÜLETI HÍRHATÁR
   
 2024.07.21.
 Vasárnap
Ma Dániel napja van.
Holnap Magdolna napja lesz.
   EUR árfolyam
   391,11 Ft
   CHF árfolyam
   404,72 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 12. 12. 14:58     


Bé-lista
Mindenki számára nyílt titok, hogy azok a beruházások, amiket a nagy, és kisvállalkozások úgynevezett önkéntes felajánlásai alapján, az ő pénzükből, de a miniszterelnök, és helytartói kegyeiből épülnek, a korrupció melegágyát jelentik Magyarországon. Ugyanis ezek a befektetések vagy már kézzelfogható előnyök meghálálását, vagy a jövőben várható extraprofit lehetőségét előlegezik meg. A miniszterelnök pedig ártatlan képpel vágja a világ szemében, hogy nem tud semmilyen szabálytalanságról. Így kezdődik Horváth Gyula (DK) önkormányzati képviselő írása saját honlapján - és így folytatódik:

Sőt, álszent módon felszólít arra, hogy aki ilyenről tud, jelezze neki! /Ebbe beleérti az Eu-t, és USA magyarországi képviseletét, és Norvégiát is/

 

Történelmi párhuzam látható!

 

Az 1944 es évben az akkori magyar vezető, Horthy Miklós semmit nem tudott arról, hogy magyar állampolgárok százezreit semmisítik meg „Valahol Európában”. Ezt a taktikáját fenntartotta a háborús bűnösök tárgyalásán is. Bejött neki!

Sztálin hathatós támogatása mellett, felmentették a háborús bűnös státustól és az elítéléstől. Pedig édesapám, aki akkoriban Csehiben egyszerű parasztemberkén dolgozott a gazdájával és az egész faluval együtt tudta, hogy Koch bácsit, az állatfelvásárlót, családjával együtt nem csak elhurcolták, hanem a halálba vitték!

 

A nép, a társadalom ugyanis rendelkezik szenzorokkal arra vonatkozóan, hogy amikor bizonyos jelek nem foghatók, annak csak egy oka lehet: nincs élet!

 

Ezt tudta az egyszerű magyar ember, - annak ellenére, hogy uraik mást mondtak a szemébe - és eljárták a pávatáncot azt mímelve, mintha semmiről sem tudnának.

Vagy érzéketlenek és buták voltak, vagy hazudtak! Az bizonyos, hogy hazudtak, de a többi se zárható ki!

 

Ugyanez ismétlődik meg még nem ilyen tragikus módon manapság is hazánkban.

 

Mindenki tudja Magyarországon, hogy a korrupció, a Fidesz uralta állami szinten, immáron leplezetlenül folyik.

 

Nincs ember hazánkban, aki ne érezhette volna a bőrén az elmúlt négy évben azt, hogy jó teljesítmény ellenére is kirúgtak embereket azért, hogy a havernak helyet adjanak. Hozzá nem értők kerültek jól fizető beosztásba csak azért, hogy hűségesek legyenek. Tradicionális vállalkozások húzódtak vissza, és haveri „konzorciumok” törtek fel.

Azzal a különbséggel, hogy habár a mostaniak is a vezetőkhöz, és azok elfuserált, a világ által megvetett, állam öncélú törvényeihez, a kis- és nagyvezér tekintélyéhez kötődnek, de még ne a nyílt terrorisztikus diktatúra keretei közt. Míg a rendszerváltás óta alkalmazott „kísérletek” mindegyike - eltérő mértékben és intenzitással- de a kreativitásról, a gondolkodás újító szabadságáról, a haladásról, a nép képviseletéről jólétének emelésérő szólt, addig a mostani a szolgalelkű alkalmazkodásról, az embertárs meggyalázásáról, a nemzeti megosztottságról és kirekesztésről, egyesek busás juttatásairól, mások mélyszegénységbe taszításáról, és a kegyetlen egoizmusról szól!

 

Ilyen környezetben vágják a szemünkbe a Fidesz holdudvar emberei a feketéről, hogy fehér! A szemünk előtt nyúlják le a dolgozó emberek által létrehozott javakat.

 

Államosítás hamis látszatával az ellenőrzésük alá vonják és kirabolják a biztonságot jelentő intézményeket, nyugdíjpénztáraktól, az egészségügyön át, a szociálisan rászorultak juttatásáig! A profitot elvonják, átcsoportosítják, mesés vagyonok keletkezésének bázisává teszik és kiskirályként (hercegként) bitorolják. Azt, aki nem hódol be, mindentől megfosztják. A kegyvesztetteknek, kirúgottaknak, „után nyúlnak”, hogy teljesen tönkretegyék őket! Újra él a „B” listázás undorító gyakorlata. A politikailag megbízhatatlan ember nem kaphat ma munkát! Elérték, hogy az ember létfenntartáshoz, újratermeléshez és képzéshez szükséges anyagiakat sem nyújtó közmunkát is protekciós alapon, kegyként gyakorolják szervieseik. Rátették piszkos kezeiket a fejlesztési és szolidaritási pénzekre egyaránt.

 

A Fidesz holdudvartól távol eső, független (ezért számukra politikailag megbízhatatlan) egyén, vagy vállalkozó, nem kaphat állami és uniós megrendeléseket sem. De az a (kis és nagy) magánvállalkozó is megnézheti magát, aki „ezeknek” munkát, kenyeret ad!

Civil alapon, a nemzetközi szolidaritásból érkező forrásokat is vegzálják, és elvárják, hogy önként vessék alá magukat az „itteni szokásnak”, beszolgáltatási gyakorlatnak.

 

Ellenkező esetben takarodjanak! A nagyvállalkozásokat, járadékoltatják, saját alapítványaikba támogatónak kényszerítik, azért, hogy miután megalázták, becsapták, kifacsarták, tönkretették őket, mint egy használt zsebkendőt, eldobják!

„Hülyének lenni, állampolgári jog”: mondják lekezelően azoknak, akik a siker reményében beszálltak az üzelmeikbe, és most kétségbeesetten teszik szóvá: nem erről volt szó!

 

Nem hát,- jön a pökhendi válasz foghegyről - de már nincs is szükség rátok!

 

Ez persze csak a nép, és a világ vélekedése, (meg sajtpapírok és papír fecnik rágalma) mert erről hivatalosan senki nem értesítette a rajtunk uralkodó kis és nagyfőnököket!

 

Nem is tudnak róla!

 

Amiről nem tudnak, az pedig nincs!

 

Forrás: hgyula.hu


További hírek

  Medián: a Fidesz népszerűsége zuhanóban, a Tisza Párté növekvőben
2024. 07. 18. 12:49 hirhatar.hu
  Pénzért erőszakolt erdei túrák
2024. 07. 18. 12:49 hirhatar.hu
  Sziget – FutureGrounds: Gondolj a jövőre!
2024. 07. 18. 12:48 hirhatar.hu
  Az egyetemisták közel fele fontolgatja a külföldi letelepedést
2024. 07. 14. 12:22 hirhatar.hu
  Dr. Magyar György az elszámoltatások jogi buktatóiról
2024. 07. 14. 12:22 hirhatar.hu
  Utolsó értékes ingatlanát is kénytelen volt eladni az MSZP
2024. 07. 14. 12:22 hirhatar.hu
  Kilép az MSZP-ből a második került újraválasztott polgármestere, Őrsi Gergely
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu
  Keresem az okot
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu
  Schadl a börtönben ülve is megkeresett vagy 189 milliót
2024. 07. 07. 09:47 hirhatar.hu
  Egy lapra feltenni mindent
2024. 07. 02. 18:01 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport