. Ma Géza napja van.
Végre megérkezett a várva-várt fátyolmaszk!
2020-01-23 17:41:12
Végre megérkezett a várva-várt fátyolmaszk!

Végre megérkezett a várva-várt fátyolmaszk!

Milyen tényezők befolyásolhatják a bőröd öregedését?


A bőrfelület öregedésének az ütemét jelentősen módosíthatják az olyan külső körülmények, mint a tartózkodási helyed éghajlata, az esetleges szélsőséges időjárási viszonyok vagy a nagyvárosok szennyezett levegője is.

Persze olyan belülről jövő tényezőkkel is felgyorsíthatod a nemkívánatos folyamatot, mint a helytelen étkezési szokások vagy a rendszeres mozgás hiánya. Szóval akad itt negatív hatást gyakorló elem bőven, ezért célszerű hatékonyan védekezni a bőrfelület idő előtti öregedésével szemben.

A kulcsfontosságúnak tekinthető arc esetében például célszerű olyan arcápolót beszerezni, ami hatóanyagban gazdag formulával segít az ellenálló képesség erősítésében.

 

Amit a Drops of Youth arcápolókról tudni érdemes


Az erőteljes hatás érdekében egyenesen három ellenállónak számító őssejt, név szerint a havasi gyopár, a sea holly és a criste marine kivonatával gazdagítják a Drops of Youth arcápolókat.

A 100%-ban lebomló, valamint 99%-ban természetes eredetű alapanyagokat tartalmazó fátyolmaszk pedig még inkább különlegessé teszi a bőr öregedésének lassítását segítő termékcsaládot.

A fáradt, száraz és sokszor egyenetlen bőrfelület ezáltal instant segítséghez juthat hozzá, és képessé válhat a megújulásra is. Az arcmaszk ráadásul 100%-ban vegán formulával rendelkezik, valamennyi bőrtípusra lehet alkalmazni, a hatására pedig rugalmasabb és egészségesebb lehet az arcbőröd. Úgy fogod érezni, mintha újjá születtél volna.

 

Hasznos tippek a fátyolmaszk alkalmazásához


A fátyolmaszkot a nap bármelyik szakában tudod használni, amikor van szabad negyed órád. Előtte tisztítsd meg az arcod, majd tedd fel a maszkot, és relaxálj 15 percen át. Miután levetted a fátyolmaszkot, a bőrödön maradt szérumokat enyhe körkörös mozdulatokkal tudod bemasszírozni.

Egyszerűen hangzik? Kimondottan annak is számít, ráadásul segíthet egy kis időre ellazulni és kikapcsolódni. Heti szinten egy vagy két alkalommal egész bátran meg tudod ismételni, az arcbőrödön pedig már néhány alkalmat követően látszani fognak a pozitív jelek.

A Drops of Youth kollekciónak egyébként létezik fiatalságmegőrző széruma is, amelyet a reggeli arcápolási rutinodba tudsz könnyedén beépíteni. Emellett pedig éjszakai arcmaszkot is találhatsz a szett darabjai között, aminek köszönhetően alvás közben is regenerálódhat a bőröd. (X)

További híreink
A martin-acélgyártás Csepelen
2019. október 9-én a FSZEK Sétáló utcai Könyvtárában tartották meg (a könyvtár és a Csepeli Helytörténeti és Városszépítő Egyesület közös szervezésében) a Helytörténeti e...
2020-02-19 22:34:20, Hírek, Színes Bővebben
Szállodahajók a Duna-Majna-Rajna csatornán
A Magyar Logisztikai Egyesület szakmai rendezvényén, január 29-én a személyhajózás volt a téma. Szó esett a nemzetközi szállodahajózás aktuális kérdéseiről és a hazai nya...
2020-02-05 18:06:31, Hírek, Színes Bővebben
Orbán és a dzsentri lázálom: 50 milliárdért egymillió látogató három hét alatt
A keresztény/úri Fidesz KDNP vadászkormány három hét alatt álmodik annyi látogatót, amennyi a Fővárosi Állat- és Növénykertnek egy év alatt szokott összejönni. El is szór...
2020-01-30 12:22:11, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A keresztény/úri Fidesz KDNP vadászkormány három hét alatt álmodik annyi látogatót, amennyi a Fővárosi Állat- ...
Bővebben >>