. Ma József napja van.
Vádemelés a tetőbontók ellen
2015-06-01 09:29:04
Vádemelés a tetőbontók ellen

Vádemelés a tetőbontók ellen

Aluminiumot akartak lopni - rajtavesztettek. Vádemelési javaslattal zárult annak a három férfinak és egy nőnek az ügye, akik még tavaly megbontották egy csepeli bölcsőde tetejét.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytatott K. István 29 éves nyírcsászári, B. Anikó Edina 21 éves budapesti, B. László 25 éves kocsordi, valamint B. Attila 41 éves gemzsei lakosok ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

A gyanú szerint K. István és társai 2014. április 14-én éjfélkor egy Budapest XXI., Rákóczi utcai bölcsőde területére bementek, ott az épület tetejére felmásztak és a tetőszerkezetét megbontották. A lefeszített alumínium tetőlemezeket el akarták lopni, azonban cselekményükben megzavarták őket, így azt hátrahagyva elmenekültek a helyszínről.

 

A rendőrök a négy gyanúsítottat a helyszín közelében rövid időn belül elfogták, majd előállították a csepeli rendőrkapitányságra.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága a lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást befejezte, az iratokat a napokban vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte.

 

Forrás: police.hu

 

További híreink
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, Rendőrségi Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, Rendőrségi Bővebben
Moór Marianna: „Elzártam magam a világtól”
Amióta a 80 éves Moór Marianna visszavonult a pályától, távol tartja magát a rivaldafénytől, és úgy tűnik, ez a jövőben sem fog sokat változni, ráadásul egy tavaly februá...
2024-01-04 14:38:37, Hírek, Rendőrségi Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A hatmilliárdból forgatott Petőfi-film producerének elege van abból, hogy „a filmszakma állandóan görbe tükröt...
Bővebben >>