. Ma Márk napja van.
Tökéletes ajándékötletek Warhammer-fanoknak
2020-11-24 19:28:08
Tökéletes ajándékötletek Warhammer-fanoknak

Tökéletes ajándékötletek Warhammer-fanoknak

A cikkből dióhéjban megismerheted a Warhammer kultusz eredetét, utána pedig rátérünk arra is, hogy miként készítheted elő időben ezt a fajta különleges meglepetést akár karácsonyra, akár az egyéb közelgő ünnep alkalmából.

 

Ha esetleg nem tudnád, mi is az a Warhammer kultusz?

 

Gyakorlatilag egy terepasztalon kivitelezett stratégiai játékot képzelj el, amit először 1983-ban hoztak ki, azóta pedig valódi kultusz épült köré. Rengetegen imádják, köszönhetően a hangulatos, részletesen kidolgozott fantasy világnak, amit a játék során átélhetsz.

 

Gyakorlatilag a „sötét és kemény” háttér világa köszön vissza a Warhammer keretei között, mintha csak a reneszánsz Németország és Tolkien Középföldéjének keresztezése elevenedne meg előtted. A térkép is olyan, mint amit a középkori térképeken láthatsz. A játék központi elemét a Káosz erői alkotják, akik igyekeznek szétszaggatni a halandó világot. Ebben próbálnak meg lavírozni az emberek, nemes elfek és sötét elfek, törpök, élőhalottak, orkok, gyíkemberek, ogrék és egyéb teremtmények.

 

Ezért lehet érdemes a közelgő ünnep alkalmából Warhammer meglepetéssel készülnöd

 

Ha a környezetedben akad olyan személy, aki valósággal odáig van a fantasy könyvek, filmek és játékok hangulatáért, akkor a Warhammer számára minden bizonnyal telitalálat lesz. Annál is inkább, ha mindezen felül a társaságban játszható fantasy játékok is közel állnak az érdeklődéséhez.

 

Szóval akár a testvéred, a gyermeked vagy a közeli jó barátod vagy barátnőd szeretnéd épp meglepni, a Warhammer játékokban igenis érdemes gondolkodnod. No és persze ez akkor is igaz, ha pusztán a saját érdeklődésedből vetted fontolóra a Warhammer pakk beszerzésének ötletét.

 

Mi alapján tudsz majd választani a számos Warhammer pakk közül?

 

A modellek és makettek világa egészen közel áll a Warhammer életérzéshez. Éppen ezért nem is lesz olyannyira egyszerű választanod majd a rendelkezésre álló számtalan opció közül. Persze egyszerűbb a dolgod, ha saját magad számára szeretnél új Warhammer cuccot beszerezni. Ha pedig a meglepetést másnak szánod, akkor előzetesen érdemes lesz kutakodnod egy kicsit. Nézd át, hogy megvan-e neki már bármelyik kollekció, esetleg elejt-e egy kis infót az általa olyannyira vágyott Warhammer modellek és opciók kapcsán.

 

Ha sikerül egy-egy értékes információmorzsára bukkannod, onnantól kezdve nyert ügyed van. Csak keress rá a kiszemelt Warhammer variációra, és nemsokára már készen is lehet a kiszemelt meglepetés. Így a tökéletes ajándékkal a tarsolyban nyugodtan várhatod a karácsony vagy az egyéb ünnep közeledtét.

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Színes Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Színes Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei le...
Bővebben >>