. Ma Auguszta napja van.
Támogasd a Munkásotthont!
2018-04-06 13:58:08
Támogasd a Munkásotthont!

Támogasd a Munkásotthont!

Ezzel csak az Alapítvány, s így a Munkásotthon működésének a jogi akadálya múlott el! Továbbra is probléma a Munkásotthon anyagi ellehetetlenítése az által, hogy Németh Szilárd elintézte hogy a csepeli önkormányzat látszatindoklással megszüntette a Munkásotthon évi 30 Millió Forintos támogatását!

 

Továbbá hogy 2016-ban csak a fele állami támogatást kapta meg, 2017-re egy fillér állami támogatást sem kapott, valószínűleg így lesz 2018-ban is! Sőt a TEMI (Területi Művelődési Intézmények Egyesülete) sem folyósított egy fillér támogatást sem, pedig annak a Csepeli Munkásotthon a legnagyobb tagja! Ezt köszönhetjük Németh Szilárdnak!

 

Szükséges Németh Szilárd megbuktatása mind képviselőként, mind Csepel földesuraként, mert a bábjai vezetik jelenleg Csepelt! Persze még jobb lenne a Fidesz teljes országos bukása, mert akkor a Munkásotthon megkaphatna a törvényben előírt támogatásokat a közcélú feladatai után!

 

Én a csepeli Vona-fórumon ismertettem a problémát, s ígéretet kaptam, hogy a Jobbik kormánytagsága esetén segítenek a megoldásban!

 

Tisztelt többi csepeli politikai tényező, kérem Önök is segítsék a Munkásotthon fennmaradását és működését!

 

A választás után vissza kell térni arra a megoldásra, amit én javasoltam a Munkásotthon anyagi támogatására!

Miszerint CSEPELI JÓ EMBEREKBŐL LÉTRE KELL HOZNI EGY TÁMOGATÓI EGYESÜLETET, amelynek tagjai mondjuk évi 10 ezer forinttal támogatnák a Munkásotthon működését. Csepel 77 ezer lakójából csak akadna 3000 JÓ EMBER!

 

Amíg a Munkásotthon nem kap önkormányzati és állami támogatást, a saját bevételei mellett csak ez az egy megoldás maradt, mert bizony Németh Szilárd akarata ellenére A CSEPELI VÁLLALATOK, JOGI SZEMÉLYEK SEM MERNEK TÁMOGATÁST ADNI A MUNKÁSOTTHONNAK!

 

ÉN TOVÁBBRA IS FENNTARTOM AZT A VÉLEMÉNYEM, HOGY HA NÉMETH SZILÁRDNAK ÉS A CSEPELI ÖNKORMÁNYZATI VEZETŐKNEK VAN EGY CSEPP ESZE, AKKOR ÁPRILIS 8-IG RENDEZIK EZT A KÉRDÉST!

"AMIT NEM LEHET MEGAKADÁLYOZNI, ANNAK AZ ÉLÉRE KELL ÁLLNI!"

VÁROM A RENDKÍVÜLI KÉPVISELŐTESTÜLETI ÜLÉST, AHOL VISSZAADJÁK AZ ÖNKORMÁNYZATI ÉVI 30 MILLIÓ FORINTOS TÁMOGATÁST, TOVÁBBÁ HOGY NÉMETH SZILÁRD ELINTÉZI HOGY A MUNKÁSOTTHON MEGKAPJA AZ ELMARADT 2016 ÉVI FELE ÁLLAMI TÁMOGATÁST, AZ ELMARADT 2017 ÉVI TELJES ÁLLAMI TÁMOGATÁST, ÉS TERMÉSZETESEN A 2018 ÉVI ÁLLAMI TÁMOGATÁST!

 

Tarjányi László

 

Forrás: facebook.com

Utoljára frissítve: 2018-04-06 14:00:02

További híreink
Munka vagy ellehetetlenítés?!
"Az elmúlt napon a Momentumos ellenzéki képviselőtársam Dukán András Ferenc facebook hivatalos oldalán közzétett egy bejegyzést, miszerint konzekvensen együtt szavaztam a...
2019-11-13 21:23:29, Hírek, Vélemény Bővebben
Botrányosan rossz közlekedési kapcsolatok...
Horváth Gyula önkormányzati képviselő a reménybeli atlétikai fejlesztések kapcsán foglalta össze gondolatait közösségi oldalán.
2019-11-13 21:11:19, Hírek, Vélemény Bővebben
Csepel - a Buckai Szövetség nézőpontjából...
Egy DK-s és egy Momentumos vélemény után most újabb nézőpontból szemlélhetjük meg a november 6-ai csepeli képviselő-testületi ülést... Volt-e valós szándéka az ellenzé...
2019-11-08 15:31:51, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori...
Bővebben >>