. Ma Andrea napja van.
Színes, szélesvásznú fotók
2017-01-22 12:18:51
Színes, szélesvásznú fotók

Színes, szélesvásznú fotók

PANORÁMA címmel különleges, párját ritkító kiállítással lepte meg önmagát és közönségét a Csepeli Munkásotthonban működő Stemmer Ferenc Fotóklub. Január 19-én, a Csepeli munkásotthon Galéria 21 kiállítóteremben tartották a megnyitó ünnepséget.

 

A házigazda, Szegedi Péter, a Galéria 21 vezetője köszöntötte a megjelenteket, majd az Egressy Béni Református Zeneiskola növendéke adott elő gitáron néhány művet.

 

A Stemmer Ferenc Fotóklub művészeti vezetője, Oberlander Sándor méltatta a kiállítás létrehozásának folyamatát támogató szponzorokat, főként a Mahart Container Center Kft.-t, amely már jó ideje segíti a fotóklub munkáját. Ezért is gondoltak arra a kiállítás szervezői, a fotóklub tagjai, hogy a cég tevékenységét ábrázoló, a Csepeli Szabadkikötő területén készített alkotásokat felajánlja a Mahart Container Center Kft.-nek.

A kilenc, meghívóban is felsorolt támogató közül a csepeli önkormányzatot is megemlítette a művészeti vezető: a csepeli közterületeket ábrázoló fotókat az önkormányzat részére ajánlja fel a fotóklub. Sajnálatosan, sem a megnyitó ünnepségre meghívott polgármester, sem alpolgármestere nem tudott időt szakítani a kiállítás-megnyitón való részvételre (külföldi útjuk miatt), s helyettesítésükről sem gondoskodtak…

 

Gajdán Márta, a Mahart Container Center Kft. ügyvezető igazgatója viszont örömmel eljött és szép szavakkal nyitotta meg a kiállítást. Megköszönte a felajánlott képeket, s jelezte – bár a jövőt nem látja előre -, a cég a lehetőségeihez mérten az elkövetkezendő időkben is támogatja majd a fotóklub munkáját. Kifejezte csodálkozását, hogy az ilyen magas színvonalú munkát végző, pusztán a világ, a környezet szépségeit bemutató, megörökítő, öntevékeny civil egyesület munkáját nem karolja fel jobban az önkormányzat. Igazi kincs rejlik ebben a – immár évszázados múltra visszatekintő - kis alkotó műhelyben, melyet mintha figyelmen kívül hagynának.

 

 

 

A szervezők az ünnepség zárásaként elhangzó újabb zeneszám után az asztal mellé invitálták a megjelenteket, hogy a képek megtekintése után részben házi készítésű süteményekkel és üdítőkkel kedveskedjenek a résztvevőknek.

 

 

A kiállítás február 16-ig megtekinthető délutánonként, 3 és 6 óra között. 

 

21. kerületi Hírhatár Online - Bárány Tibor

Utoljára frissítve: 2017-01-22 12:49:00

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Kultúra Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Kultúra Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Kultúra Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>