. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Skechers, a család cipőmárkája
2020-09-17 21:23:52
Skechers, a család cipőmárkája

Skechers, a család cipőmárkája

Ez utóbbit különösen nehéz úgy beszerezni, hogy az egész család egy jól megbízható márka darabjaival büszkélkedjen, de szerencsére nem lehetetlen! Ismerkedj meg a Skechers márkával!

 

A Skechers létrejötte

 

Ha még nem hallottál volna a márkáról, akkor most röviden és tömören összefoglaltuk neked azokat a lényegi dolgokat, amelyekről érdemes tudni a márka kapcsán. Robert Greenberg és fia, Michael Greenberg 1992-ben álmodta meg és hozta létre a közismert vállalatot. Székhelyük Manhattan Beach városában, Kalifornia államban található.

 

Kínálatában női, gyerek- és férfi lábbelik egyaránt jelen vannak, ennek köszönhetően az egész család megtalálja a számára alkalmas cipőt. A szabadidő- és sportcipők területén már piacvezető márkának minősül, hiszen a lábbelik egyszerre divatosak és kényelmesek, ráadásul az innováció jegyeit is hordozzák.

 

Az innováció útján

 

A márka azért is képes évről évre magával ragadni célközönségét, mert olyan innovatív technológiákkal és fejlesztésekkel áll elő, amelyek képesek forradalmasítani a cipőgyártást.

 

A termékek híresek például a memóriahabos talpbetétükről, ezen technológiával készült termékek azoknak ajánlottak, akik egész nap álló munkát végeznek. Akad olyan techológia is, ami az állandóan mozgásban lévő személyek életét könnyíti meg.

 

A márka könnyedén ötvözte a magas színvonalat és a kényelmes viseletet. Mi sem bizonyítja ezt jobban, a GO Pillars rázkódást elnyelő talp, a felüdülést nyújtó GOwalk 3, vagy a magas szintű párnázottságot biztosító GO Mat technológia.

 

A család cipőmárkája?

 

Ha Te is szeretnéd végre egy helyen letudni a családi cipővásárlást, akkor a LifeStyleShop webáruház Skechers cipői között mindenki megtalálja az ideális darabot!

 

Az apukák például örömüket lelhetik a hétköznapias félcipőkben, bokacipőkben. A hölgyek, a lapos- és telitalpú szandálok, a csizmák és a félcipők világában kalandozhatnak. A gyerekek számára pedig a magas minőségű, élénk színű, világítós lábbelik a megfelelők.

 

Most már bizonyára Te is tudod, hogy miért érdemes a Skechers márkát választani! Ha további, más márkás kollekciók után néznél, akkor érdemes rákeresned a New Balance, az s.Oliver, a Birkestock vagy a Gabor darabjaira is. Sőt, más szempontok alapján is elindíthatod keresésedet, például méret, lábbeli típusa vagy ár szerint is, de akár az ABC sorrend szerinti csoportosítás is segítségedre lehet.

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz se...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Színes Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>