. Ma Auguszta napja van.
Rock Dodi emlékére
2017-01-21 23:41:45
Rock Dodi emlékére

Rock Dodi emlékére

A közelmúltban váratlanul elhunyt – rock körökben ismert – koncertszervezőnek a Korona Rádióban Radics Béla Emlékóra címmel saját műsora is volt. Az ő nevéhez is fűződik a Magyar rocklegendák című vándorkiállítás megszervezése. A hajdani, üzemi lap Csepel Újságnak külső munkatársként írt sportanyagokat (sportmenedzseri végzettsége volt), s legutóbb az önkormányzat lapjában jelentek meg írásai.


 

„Czapp Józsi barátunk hirtelen halálával pótolhatatlan űrt hagyott maga után. Ezt az űrt próbáljuk enyhíteni családjában, barátaiban, ismerőseiben egy emlék-, és segélykoncert keretein belül” - írta előzetesen a szervező, az R. B. Radics Béla Emléktársaság (Rockzenészek Érdekvédelmi Emléktársasága). „Józsi kiváló szervező lévén majd minden eseményünkön részt vett. Munkájával segítette a Radics-kiadványok létrejöttét, az egészalakos Radics-szobor felállítását.”

 

Az est folyamán csupa olyan dal hangzott el a fellépők tolmácsolásában, amelyek Józsi szívéhez közel álltak.

 







„Tegnap a Radnótiban egy eszeveszetten jó rock-parti volt, a mi időnk zenéjével, Radics Béla számokkal – Czapp Józsi emlékére. Párját ritkító műsort nyomtak” – írta a résztvevő közönség egyik tagja, Tarnóczy Vilmos aki maga is – hasonlóan e lap szerkesztőjéhez – hatvanon felül jár, és ugyancsak rockzene-rajongó.

 

„A RADNÓTI MŰVELŐDÉSI HÁZBAN CZAPP JÓZSI ROCK DODIRA EMLÉKEZTÜNK, TELTHÁZAS KONCERTEN, SOK FELLÉPŐ TETTE KI A LELKÉT! Néhány versemmel, dalommal emlékezhettem rá!” – írta Németh Nyiba Sándor, költő, rockzenész, olimpikon, az egyik fellépő.

 

A szervezők végig videózták és fényképezték a 4 órás előadást. Azok kedvéért, akik nem tudtak ott lenni, vagy szeretnének ismét átélni egy-egy emlékezetes pillanatot, összegyűjtöttünk néhány fotót és videót. A forrásokhoz Ócsag Andrea szíves útmutatásával jutottunk el (Köszönet a fotókért Bakki Lászlónak, a videókért a Pannónikumnak.)

 

Requiem

 

Team Rock Band


 

 

21. kerületi Hírhatár Online

Forrás: facebook.com

 

 

Utoljára frissítve: 2017-01-22 00:19:16

További híreink
Közös EP- és fővárosi listát állít az MSZP, DK és Párbeszéd
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre. Közös európai parlamenti- és fővárosi listát állít a három ...
2024-03-28 21:01:27, Hírek, Színes Bővebben
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, Színes Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Megoldás Mozgalom (MEMO) “Mintatelepülés” címmel indított pályázatot azoknak a leendő polgármestereknek, aki...
Bővebben >>