. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Ötmillió a gyilkosért
2014-09-17 16:22:51
Ötmillió a gyilkosért

Ötmillió a gyilkosért

A rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva az országos rendőrfőkapitány nettó 5.000.000 forint díjat ajánl fel a nyomravezetőnek. A felajánlott díj összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli, szükség esetén védelmére a kellő intézkedéseket megteszi. A díjkitűzés visszavonásának jogát az Országos Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

 

A bűncselekmény felderítése érdekében szükségesség vált több, a rendőrség előtt ez idáig ismeretlen személy kihallgatása.

A rendőrség várja annak a sötét árnyalatú autót vezető személynek a jelentkezését, aki 2013. szeptember 25-én 21 óra és 21 óra 30 perc közötti időben egytengelyes, ponyvás vagy dobozos utánfutójával - rajta világos csíkkal - a Budapest XX., Vízisport út irányából a Fővárosi Csatornázási Művek felé haladva befordult a kerékpárútra, majd onnan 20 perc múlva kihajtott.

 

A rendőrség ugyancsak várja annak a 35-40 év körüli fekete hajú hölgynek a jelentkezését, aki a bűncselekményt megelőzően több alkalommal találkozott a későbbi áldozattal és a kerékpárút Budapest XXIII., Dobó utcai végénél a betontuskókon ülve beszélgetett vele.

Az ügyben eljáró nyomozók azoknak a jelentkezését is várják, akik 2013. szeptember 25-én 20 óra körüli időben a Budapest XXIII., Meddőhányó utcán a Budapest XXIII., Vízisport út irányából az Oázis kertészet előtt futottak el, vagy rendszeresen ezen az útvonalon közlekednek gyalogosan vagy futva az esti órákban.

 

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemeges információval rendelkezik, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy munkaidőben (h-cs: 8-16; p: 8-13) a „Telefontanú” 06-80-555-111 zöld számán.

 

Forrás: police.hu

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Rendőrségi Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Rendőrségi Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>