. Ma Ferenc napja van.
Nem minden igaz, amit sokan állítanak!
2020-11-17 20:05:10
Nem minden igaz, amit sokan állítanak!

Nem minden igaz, amit sokan állítanak!

Alacsony libidó = nagy gond

 

Közkedvelt vélekedés, hogy minden embernek egész életében az egekben van a libidója, akinek ez alatt, azzal óriási problémák vannak. Pedig az ember életében vannak olyan helyzetek, amikor kevésbé kívánja a szexet, mint máskor. Ennek lehet élettani, érzelmi és fizikai oka egyaránt, így bárkivel, bármikor előfordulhat. Emiatt egyáltalán nem szabad aggódni, mert természetes folyamat. 

 

Mindkét nemnél máskor van a csúcson a libidó

 

Bár alapjában véve igaz az állítás, a feltételezett korok is stimmelnek, hiszen a férfiaknál 18, míg a hölgyeknél 20 éves kor körülre datálják ezt az időszakot. Az azonban már egy tévedés, hogy a szexuális aktivitás is csak ebben a korban a legmagasabb. Ez nagyban függ a párkapcsolattól, lelki állapottól és még rengeteg más tényezőtől. 

 

Senki nem gondolatolvasó

 

Bár nem lenne rossz, de az emberek nagy része nem gondolatolvasó, így nem tudhatja azonnal, hogy mi izgatja fel a párját. A legjobb módja a közös gyönyör mielőbbi elérésének, ha megmutatjuk, hogy mi az, ami lázba hoz, és így nem arra várunk, hogy a partnerünk kiolvassa a csillagokból. 

 

Minden csúcs ugyanolyan

 

Óriási tévedés, hogy minden orgazmus ugyanolyan. Rengeteg mindenben különböznek, hiszen más az intenzitás, az elérés módja, és persze a nagyon lágytól a robbanásszerűig bármi elképzelhető. Ahogy minden ember, minden kapcsolat más, miért lenne minden szex egyforma?

 

A női nemi szervvel kapcsolatban

 

Azt gondolhatnánk, hogy ha a nők izgalomba jönnek, akkor azonnal beindul a nedvesedés. Ez alapjában véve igaz is lehetne, de mindenkinek az életében vannak olyan periódusok, amikor mindez nem megy ilyen egyszerűen magától, és nem indul be a folyamat, akármennyire is nagy az izgalom. Ilyenkor jó segítséget nyújthatnak a különböző síkosítók.

 

A másik közkedvelt tévhit, hogy a nők csak behatolás útján képesek elérni a csúcsra. Nem véletlenül létezik a csikló, amiben rengeteg idegvégződés található, hiszen ez az apró pont felel a női gyönyörért. A nők 20-30 százaléka képes a behatolástól elélvezni, ami valljuk be, igen kicsi arány.

 

A méret a lényeg

 

A leggyakoribb tévhit, hogy a tökéletes szex tekintetében a méret a leglényegesebb tényező. Ennél nagyobb butaság nem nagyon van a tévhitek között, hiszen egy méretes pénisz nem mindig csak előny, sőt az esetek jelentős részében inkább problémát okoz. A valóságban sokkal fontosabb, hogy te hogyan használod azt, amit a természet adott, mintsem az, hogy mekkorát. 

További híreink
Csaknem 11,5 milliárdba került a koronavírusos nemzeti konzultáció
Kassai Dániel, pestszentlőrinc független önkormányzati képviselője a Miniszterelnöki Kabinetirodában járt, hogy közérdekű adatigénylése nyomán betekinthessen a legutóbbi ...
2020-12-02 19:44:50, Hírek, Színes Bővebben
Többmilliós jutalmat ad magának Gyál fideszes polgármestere
A kormányrendelet alapján a polgármestereknek a veszélyhelyzetben nincs szükségük a képviselő-testület felhatalmazására.
2020-11-27 20:27:47, Hírek, Színes Bővebben
A kormány 204 milliárdot szán az atlétikai vb infrastruktúrájára
A 2023-as atlétikai világbajnokságnak otthont adó stadion és a hozzá kapcsolódó fejlesztések 204 milliárd forintba fognak kerülni, többe, mint a tavaly átadott Puskás Aré...
2020-11-27 20:27:45, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Kásler Miklós – a minisztérium szombati közleménye szerint – az egyre növekvő számú koronavírusos beteg folyam...
Bővebben >>