. Ma Márk napja van.
Nagy nyári véradó verseny
2017-06-15 10:41:16
Nagy nyári véradó verseny

Nagy nyári véradó verseny

A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete idén harmadszor hirdeti meg „Véradó Baráti Társaság” Versenyét. A verseny lehetőséget kíván biztosítani baráti társaságok és közösségek számára arra, hogy csapatként vegyenek részt véradó eseményeken. A 2017. június – szeptemberi időszakban a Magyar Vöröskereszt székházában megvalósított véradásokon az előregisztrált csapatok donációit nyomon követjük és a legtöbbször sikeresen vért adó csapatokat jutalomban részesítjük.

 

A verseny célja: A verseny legfontosabb célja, hogy népszerűsítse a véradás fontosságát és a már vért adók/rendszeres donorok/ motiválják a látókörükben található családtagokat, barátokat, ismerősöket, munkatársakat az önzetlen segítségnyújtás ezen formájára.

A verseny menete: A versenyre történő nevezést követően az abba beszámító véradóeseményeken a csapat tagjainak minden egyes sikeres donációját követően a szervező, vöröskeresztes kollégánál is szükséges regisztrálni az aktuális véradást (Név, születési adatok és „Baráti Társaság” nevének megadásával és aláírással). A verseny utolsó véradóeseményét követően kerül összesítésre a véradások száma és alakul ki a végleges rangsor.

Kik nevezhetnek: A versenyre maximum 20 fős csapatok nevezhetnek (természetesen kisebb létszámban is fogadjuk a csapatokat). A versenyen való indulás feltétele a hiánytalanul kitöltött - jelen cikk alján letölthető - szándéknyilatkozat határidőre történő megküldése. (A „Ki adhat vért?” kérdésre itt találnak választ: http://www.veradas.hu/a-veradasrol/ki-adhat-vert ).
Fontos!!! A véradás szabályai szerint ezen időszak alatt egy csapattag maximum két alkalommal tud vért adni! A nevezést követően részletesebb tájékoztatást e-mailben küldünk.

A versenybe számító véradások helyszíne:
A Magyar Vöröskereszt székháza (1051 Budapest, Arany János utca 31.), illetve további eseményekről a szándéknyilatkozatot visszaküldő csapatok e-mailben kapnak tájékoztatást.

A versenybe számító székházi véradások dátumai: 2017. június 29. (csütörtök), 2017. július 06. (csütörtök), 2017. július 13. (csütörtök), 2017. július 20. (csütörtök), 2017. július 27. (csütörtök), 2017. augusztus 31. (csütörtök), 2017. szeptember 28. (csütörtök) (a pontos időtartam a http://www.veradas.hu/adj-vert/veradasok honlapon)

A versenybe számító további - tervezett - véradások dátumai: 2017. július 17. (szombat) XVII. kerületi Rendvédelmi Nap, 2017. június 20. (kedd) West End, 2017. július 02. (vasárnap) Mizo Park - Budapest Park, 2017. augusztus 6. (vasárnap) Mizo Park - Budapest Park, 2017. augusztus 20. (vasárnap) Kenyér ünnep (Daru domb), 2017. augusztus 30. (szerda) Békásmegyeri Közösségi Ház. (Az adott véradások szervezés alatt)

A verseny fődíja: A legtöbbször vért adó csapatok "közösségi élmény" jutalomban részesülnek. Eredményhirdetés várható időpontja: 2017. november

A szándéknyilatkozatok megküldésének határideje: 2017. július 20. (csütörtök)

A szándéknyilatkozatot postai úton, személyesen vagy scannelve kérjük:

cím: Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete (1051 Budapest, Arany János utca 31.)

 

Forrás: vöröskeresztbp.hu

e-mail: titkarsag@voroskeresztbp.hu

Postai út esetén a borítékra, e-mail esetén tárgyként jelöljék: „Véradó Baráti Társaság”

További kérések, kérdések kapcsán keresse bátran szervező kollégáinkat, a horvath.peter@voroskeresztbp.hu e-mail címen.

 

Forrás: voroskeresztbp.hu

Utoljára frissítve: 2017-06-15 10:42:08

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Kultúra Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Kultúra Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Kultúra Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>