. Ma György napja van.
Munka vagy ellehetetlenítés?!
2019-11-13 21:23:29
Munka vagy ellehetetlenítés?!

Munka vagy ellehetetlenítés?!

 

1. Ez tényszerűen nem igaz, amit állít a Momentum képviselője, nem szavaztam együtt végig a Fidesszel. Együtt szavaztam az ellenzéki képviselőtársaimmal, hiszen közösen nyújtottunk be SZMSZ módosítást. Természetesen nem az én szavazatomon múlott, hogy nem ment át ez az ellenzéki SZMSZ módosítás,

 

2. Utána is egy kivétellel együtt szavaztam az ellenzéki képviselőtársaimmal. Az az egy kivétel a bizottsági struktúra felállítása volt, hiszen álláspontom szerint, ha már a képviselőtestület többsége elfogadta az SZMSZ-t, az ellenzék módosításai nélkül, akkor nekünk képviselőknek alapvető kötelességünk, hogy a fő működési kereteket biztosítsuk. Hiszen arra tettünk esküt, hogy Csepel fejlődéséért fogunk dolgozni nem a működésének az ellehetetlenítésén. Ezt szolgálta a szavazatom.

 

3. Az pedig a fentiek alapján tehát teljesen egyértelmű, hogy nem szavaztam végig a Fidesszel, a legfontosabb kérdésekben az ellenzékkel együtt szavaztam, de az SZMSZ elfogadása után mindannyiunk alapvető érdeke az volt, hogy a bizottsági struktúra felálljon.

Továbbra is együtt fogok működni az ellenzéki képviselőkkel, de az eskümet nem fogom megszegni, itt most Csepel érdekét és az itt élő polgártársaink összességét kell képviselnünk.

 

Tisztelettel:
Tóth Sándor

 

Forrás: Facebook.com

További híreink
Botrányosan rossz közlekedési kapcsolatok...
Horváth Gyula önkormányzati képviselő a reménybeli atlétikai fejlesztések kapcsán foglalta össze gondolatait közösségi oldalán.
2019-11-13 21:11:19, Hírek, Vélemény Bővebben
Csepel - a Buckai Szövetség nézőpontjából...
Egy DK-s és egy Momentumos vélemény után most újabb nézőpontból szemlélhetjük meg a november 6-ai csepeli képviselő-testületi ülést... Volt-e valós szándéka az ellenzé...
2019-11-08 15:31:51, Hírek, Vélemény Bővebben
A Momentum szempontjából...
Dukán András Ferenc önkormányzati képviselő a Momentum szemszögéből összegezte a képviselő-testület alakuló ülésén történteket közösségi oldalán.
2019-11-07 19:46:20, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik,...
Bővebben >>