. Ma Márk napja van.
Milyen tokot tervezzünk Apple iPhone 6S-re?
2019-08-21 22:18:29
Milyen tokot tervezzünk Apple iPhone 6S-re?

Milyen tokot tervezzünk Apple iPhone 6S-re?

Jó hír, hogy mi megtaláltuk az ideális helyet, ahol mindezt beszerezheted, és még az ára is rendkívül baráti, nem is beszélve a különböző akciókról.


Ez azért rendkívül lényeges, mert egy ilyen kategóriájú okostelefon megérdemli a nyújtható maximális védelmet. Ez általában nem csak azt jelenti, hogy be kell szerezni egy tokot, hanem egy üvegfóliát is. Jó hír, hogy mi megtaláltuk az ideális helyet, ahol mindezt beszerezheted, és még az ára is rendkívül baráti, nem is beszélve a különböző akciókról.


A cég kínálatában elérhető termékek

 

A Pitbullcase webáruházban választhatsz jó néhány elérhető tokból, attól függően, hogy éppen tervezni szeretnél, vagy csak vásárolni egy menő darabot. A tervezhető darabok 3 fő típus köré csoportosulnak, ami a merev hátlap, a flip es bőrtok és a szilikon tok. Mivel ezekre a legkönnyebb nyomtatni, így nem véletlen, hogy ezek is a legnépszerűbb termékek.

 

Amennyiben inkább a vásárlást érzed testhezállónak, akkor a kínálat bővül az ütésálló, kihúzós és az alumínium hátlappal. Sőt, még egyéb kellékek is elérhetőek az oldalon, hiszen a maximális védelemhez kellhet az üvegfólia, a töltéshez a gyorstöltő adatkábel. Ha már töltő, akkor ahhoz egy kábelvédő műanyag állatfigura is dukál, sőt egy igazán jó hangzású fülhallgató sem maradhat ki a vásárlásból.

 

Tervezhetsz vagy választhatsz már meglévő kivitelek közül is

 

Ha úgy döntesz, hogy tervezel, akkor nincs más dolgod, mint kiválasztani a telefonod típusát, a szimpatikus telefontokot és kezdheted is a tervezést. Ha megvan a kiválasztott fotó, akkor mindenképp ellenőrizd, hogy milyen a felbontása, mivel ez igen fontos tényező. Ha nem megfelelő a felbontás, akkor várhatóan az elkészült kép nem lesz ugyanolyan éles, mint ahogyan azt a monitoron látod.

 

Amennyiben esetleg nincs ötleted, hogy milyen kép szerepeljen a tokon, mert nem a legütősebb nyári élményeddel szeretnéd elkészíteni, akkor érdemes mazsolázni a galériában. A Pitbullcase-nél kategorizálva találod a fotókat, hogy ne kelljen végignézned egy rakás focis képet, ha neked éppen egy kávézós vagy cuki kutyás verzióra van szükséged.

 

Vegyük úgy, hogy megvan az illusztráció. Ilyenkor már nincs más teendő, mint kedved szerint formázni azt, amihez használhatsz különböző effekteket és szűrőket, vagy akár matricákat és feliratokat is elhelyezhetsz rajta.

 

Ha ezzel is megvagy, akkor már csak dobd be a kosárba, válaszd ki a fizetési és szállítási opciókat, és már indulhat is a munka, ami már nem rád vár. Neked csak a kényelmesebb feladat marad, azaz várni, hogy elkészüljön a tok, és néhány napon belül fel is tudod tenni a telefonodra.

 

 

 

 (X)

Utoljára frissítve: 2019-08-21 22:21:20

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>