. Ma Emma napja van.
MEGEGYEZTEK! Dr. Szabó Szabolcson a csepeliek és a soroksáriak szeme!
2018-04-04 16:27:41
MEGEGYEZTEK! Dr. Szabó Szabolcson a csepeliek és a soroksáriak szeme!

MEGEGYEZTEK! Dr. Szabó Szabolcson a csepeliek és a soroksáriak szeme!

Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP-Párbeszéd képviselőjelöltje bejelentette egyoldalú visszalépését, s dr. Tenk András is úgy döntött, mégsem indul. (A Momentum jelöltje, Dukán András Ferenc már korábban visszalépett dr. Szabó Szabolcs javára.)

 

Így dr. Szabó Szabolcs, az Együtt képviseletében sokkal esélyesebben szállhat szembe a Fidesz-KDNP jelöltjével, Németh Szilárd Istvánnal.

Talpon van még a Jobbik jelöltje, Bereczki Miklós is a választókerületben, aki azt mondja magáról, ő a legesélyesebb jelölt az ellenzéki oldalon - majd elválik.

 

Április 8-án eldől minden.

Nem magától, hanem majd a választók döntik el. Mennél többen szeretnének dönteni, mennél többen elmennek szavazni, annál nagyobb a valószínűsége, hogy a Fidesz-KDNP jelöltje ismét a rövidebbet húzza...

 

Dr. Szabó Szabolcs esélyei komolyan megnövekedtek a többiek visszalépésével. Kérdés, hogy a visszalépett pártok jelöltjei mögött álló szavazók belátják-e, hogy párthűség ide, párthűség oda, mostantól kezdve nincs más reális lehetőség a demokratikus ellenzék győzelmére, csak ha dr. Szabó Szabolcsra szavaznak egyéniben, akiről egy sor felmérés állítja, ő a legintegratívabb jelölt a demokratikus ellenzéki oldalon.

A pártlistán pedig a nekik tetsző pártra adhatják le a szavazatukat.

 

Kemény meccs lesz április 8-án, egy hírportál valóságos élet-halál küzdelemről ír. A tét nagy: Csepel-Soroksárnak ismét demokratikus ellenzéki képviselője lesz a Parlamentben, vagy narancssárgára festik a választókörzetet?

 

21. kerületi Hírhatár Online - Bárány Tibor

Foto: 168ora.hu

Utoljára frissítve: 2018-04-04 16:32:00

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>