. Ma Béla napja van.
Már tíz éve nincsenek köztünk…
2019-01-07 18:11:57
Már tíz éve nincsenek köztünk…

Már tíz éve nincsenek köztünk…

Tíz évvel ezelőtt tragikus körülmények között megszakadt két ember életének fonala. A közeli barátok és családtagok emlékeztek rájuk, Takács Józsefre és Papp Lászlóra január 7-én, 14 órakor a Csertszak Kft. szakiskolájában, az egykori Csepel Művek gyártelep területén. (A királymajori Csepel sziget Általános és Szakképző Iskola megszűnése után a két áldozat emlékműve ide került át.)

 

A szűk körű megemlékezést az iskola harangszava és Papp László verseinek felolvasása zárta keretbe. A néhai munkatársak, barátok emlékét Kosik György, a Csertszak Kft. ügyvezető igazgatója idézte fel, majd az egybegyűltek elhelyezték az emlékezés virágait.

 

 

A Csepeli Helytörténeti és Városszépítő Egyesület képviseletében dr. Bolla Dezső elnök és Bárány Tibor vezetőségi tag hajtott fejet az áldozatok emléke előtt.

Az önkormányzat hivatalos megemlékezése e nap délelőttjén, a Csepeli Temetőben volt. Délután hat órakor pedig a Radnóti Miklós Művelődési Házban vetítették le Csarnai Attila filmjét, melynek címe: A csepeli kettős gyilkosság.

 

A csepeli kettős gyilkosság témájában született korábbi írásainkat elolvashatják itt, és itt, meg itt, továbbá itt valamint itt, s ezek mellett itt és itt is.

 

A korábbi évek megemlékezéseiről itt és ittolvashatnak.

 

21.kerületi Hírhatár Online - Bárány Tibor

Fotók: Bárány Tibor

Utoljára frissítve: 2019-01-07 18:41:01

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>