. Ma Emil, Csanád napja van.
Ma délután: véradás
2011-03-24 07:02:39
Ma délután: véradás

Ma délután: véradás

Önkéntes véradásra várja a segíteni akarókat a Magyar Vöröskereszt csepeli szervezete ma, március 24-én délután 1 és 5 óra között a Csepeli Családsegítő Közösségi Házba (a Csete Balázs utcában.)

2011.: az Önkéntesség Éve! Segítsen Ön is önzetlenül embertársain, adjon vért! Legyen Ön is különleges – legyen Ön is véradó!

Vért adhat az a 18. életévét betöltött, de 65 év alatti felnőtt, akinek a testsúlya meghaladja az 50 kilogrammot. Az adatfelvétellel és a kivizsgálással együtt a véradási folyamat mintegy háromnegyed órát vesz igénybe véradás 30-45 percet vesz igénybe, adatfelvétellel és kivizsgálással együtt. Fogyasszon folyadékot a véradás előtt, így az erek teltebben lesznek, a véna jobban láthatóvá válik. Lényeges, hogy legyen Önnél személyigazolvány, lakcímkártya és TAJ-kártya.

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Kulka János, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társ...
Bővebben >>