. Ma József napja van.
Lövöldözés: két súlyos sérülttel
2014-04-10 23:00:51
Lövöldözés: két súlyos sérülttel

Lövöldözés: két súlyos sérülttel

Lövöldözés volt ma Csepelen, a Damjanich utca egyik házának udvarán. Egy nő és egy férfi súlyosan megsérül. Mindkettőjüket kórházba szállították.

 

Flóbertpisztollyal lövöldözött egy 40 éves budapesti férfi a főváros XXI. kerületében csütörtökön, majd fejen lőtte magát - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. A férfi egy Damjanich utcai ház udvarán, szóváltás után több lövést adott le a flóbertpisztolyból nőismerősére, majd fejen lőtte magát, a mentők mindkettejüket kórházba vitték.
    

A legálisan beszerezhető, 7,5 joule csőtorkolati energia alatti flóbertpisztolyba való lövedékek nem minősülnek lőszernek, hüvelyhosszuk nem haladja meg a 10,5 millimétert, és nem tartalmaznak lőport.

 

Forrás: mti.hu

További híreink
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, Rendőrségi Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, Rendőrségi Bővebben
Moór Marianna: „Elzártam magam a világtól”
Amióta a 80 éves Moór Marianna visszavonult a pályától, távol tartja magát a rivaldafénytől, és úgy tűnik, ez a jövőben sem fog sokat változni, ráadásul egy tavaly februá...
2024-01-04 14:38:37, Hírek, Rendőrségi Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Megtorpant az online vásárlás korábbi növekedési üteme - állapította meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósá...
Bővebben >>