. Ma Gedeon napja van.
Lomtalanítás Csepelen
2011-05-12 07:56:37
Lomtalanítás Csepelen

Lomtalanítás Csepelen

 

Az FKF Zrt. kék száma: 06 40 353 353.

 

Az FKF Zrt tájékoztatót juttat el folyamatosan a csepeli postaládákba az idei lomtalanítással kapcsolatos tudnivalókról.

A lomtalanítás alkalmával a háztartásokban feleslegessé vált, vagy elromlott nagydarabos hulladékokat gyűjti össze és szállítja el térítésmentesen. a kerület egyes részein eltérő időpontokban jelennek meg a begyűjtő járművek: a lomok kikészítésének időpontját a tájékoztató levélben közli az FKF Zrt. Ófaluban például már május 25-én ki lehet készíteni a lomokat.

 

A társaság azt kéri, hogy a közterületi rend és tisztaság megóvása végett csak a jelzett időpontokban helyezzék ki a lomokat!

A társaság a lomtalanítás után elvégzi az úttest takarítását, az ingatlan előtti járdaszakasz tisztaságát viszont a tulajdonosnak, vagy az üzemeltetőnek kell megteremteni.

 

Az FKF Zrt. azt kéri, hogy a napi háztartási hulladékot, továbbá ipari-mezőgazdasági tevékenység során keletkezett hulladékot, veszélyes hulladékot, építési törmeléket, autógumit, autóroncsot, zöldhulladékot, szénport és földet NE HELYEZZENEK KI, mert azokat nem szállítják el az ingyenes lomtalanítás keretében.

 

A veszélyes hulladékokat külön gyűjtőponton fogadja a társaság. ezeken a gyűjtőpontokon adhatók le azok a hulladékok, melyeket az ingyenes lomtalanítás keretében nem szállítanak el.

 

A II. Rákóczi Ferenc út 95. szám alatt hétköznap 12 és 18 óra között, hétvégén 10 és 16 óra között fogadják díjmentesen a veszélyes hulladékokat, kizárólag azon a napon, amelyet az FKF Zrt a postaládába eljuttatott levélben a lomok kihelyezésének időpontjául megjelöl.

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Kultúra Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Kultúra Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Kultúra Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Megoldás Mozgalom (MEMO) “Mintatelepülés” címmel indított pályázatot azoknak a leendő polgármestereknek, aki...
Bővebben >>