. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Költöztetés stresszmentesen
2021-01-18 20:12:22
Költöztetés stresszmentesen

Költöztetés stresszmentesen

Készüljünk fel időben!

 

A költözésre felkészülni nem a költözködés napja előtti héten kell, hanem már akkor érdemes nekilátni a tervezésnek, amikor eldöntöttük, hogy mindenképpen költözni fogunk. Ebben sokat segíthet, ha összeírjuk egy papírra a teendőket, ezeket rangsoroljuk, majd határidőt rendelünk hozzájuk. A papírra írjunk fel mindent, amit el kell intéznünk, még az olyan dolgokat is, amit teljesen evidensnek tartunk, mint például a csomagolóanyagok beszerzését.

 

Ezzel a lépéssel úgy fogjuk érezni, hogy kézben tartjuk a dolgokat, és már ettől nyugodtabbak leszünk, vagyis jelentősen csökken a stresszfaktor.

 

Tervezzük meg a kiadásokat!

 

A költöztetés a budget-re sincs túl jó hatással, ami szintén komoly feszültségeket tud okozni. Ez ellen úgy léphetünk fel a leghatékonyabban, ha megtervezzük a költözés során felmerülő kiadásokat, és igyekszünk magunkat a tervekhez tartani. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem jöhet közbe semmilyen váratlan kiadás, de nagy eséllyel a költségtervezés során ki fog derülni, ha számítanunk kell ilyesmire.

 

Emellett a kiadások megtervezése arra is rávilágíthat, hogy többe kerül a művelet, mint azt előre gondoltuk volna, és időben változtathatunk néhány olyan dolgon, melyek túl sok költséggel járnak. Például a költségvetés rámutathat a szelektálás fontosságára, hiszen ha időben kiszelektáljuk a számunkra már szükségtelen holmit, akkor kevesebb ingóságot kell az egyik helyről a másikra szállítanunk, amivel meglepően sok pénz takarítható meg akkor is, ha a költöztetést költöztető cégre bízzuk.

 

Kérjünk segítséget!

 

Egyedül lebonyolítani egy költözést nem csupán embert próbáló feladat, hanem jó eséllyel lehetetlen is. Éppen ezért, ha lehetőségünk van rá, kérjük meg a hozzánk közel álló családtagjainkat és barátainkat, hogy segítsenek a lakhelyváltás során. Persze az ismerősök se jelentenek garanciát a stresszmentes költözésre, de sokat segíthet maga a tudat is, hogy nem egyedül kell megbirkóznunk a feladattal, hanem van, akire számíthatunk.

 

Ha pedig ennél is hatékonyabb segítség kellene, jó ötlet megbízni egy költöztetésben jártas költöztető céget a munkával. Bár az igaz, hogy a költöztető cégek alkalmazása további költségekkel jár, de ez egyrészt nem annyira drága, mint azt sokan elsőre gondolják, másrészt az a tudat, hogy az ingóságaink jó kezekben vannak, és biztosan épségben eljutnak az új lakcímünkre, minden pénzt megér.

 

Amennyiben te is költözködni tervezel, és szeretnéd a lehető leginkább stresszmentesen lebonyolítani a folyamatot, amihez profi, költöztetésben jártas csapatra van szükséged, vedd fel a kapcsolatot a Visszuk.hu csapatával!

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz se...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Színes Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>