. Ma Auguszta napja van.
Jótékonysági bowling verseny
2015-08-31 10:41:04
Jótékonysági bowling verseny

Jótékonysági bowling verseny

A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet a Sugár Bowling & Pub-bal együttműködésben idén először hirdeti meg „Jótékonysági Bowling Verseny”-ét.


A verseny lehetőséget kíván biztosítani vállalatok, cégek, baráti társaságok és közösségek számára arra, hogy csapatként vegyenek részt egy jótékonysági eseményen.

A 2015. szeptember 9-én megvalósuló rendezvényen a „nevezési díj” befizetésével a résztvevő csapatok a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet „iskolakezdési akcióit” támogathatják. A versenyre előregisztrált és a helyszínen nevezett csapatok közül a dobogósokat „közösségi program” jutalomban részesítjük.


A verseny célja: A verseny legfontosabb célja, hogy népszerűsítse az adományozás innovatív formáit; közösségépítő tevékenységgel a családtagokat, a barátokat, az ismerősöket és a munkatársakat motiválja az önzetlen segítségnyújtás ezen formájára.


Kik nevezhetnek: A versenyre – korosztályra való tekintet nélkül - minimum 4, maximum 6 fős csapatok nevezhetnek. A versenyen való indulás feltétele a hiánytalanul kitöltött szándéknyilatkozat határidőre történő megküldése. A nevezést követően részletesebb tájékoztatást e-mailben küldünk.


A verseny menete: A verseny menete nagyban függ a nevezett csapatok számától, így bővebb tájékoztatást előzetesen elektronikusan, illetve a verseny napján, annak helyszínen biztosítunk. Előzetes terveink szerint azonban a „selejtezőkön” legjobban teljesítő csapatok mérhetik össze tudásukat a jótékonysági verseny döntőjén.


A verseny helyszíne: Sugár Bowling & Pub (1148. Budapest, Örs vezér tér 24.)


A verseny dátuma, időpontja:2015. szeptember 9. (szerda), 17.00 – 20.00 (regisztráció 16.30-tól)


A verseny nevezési díja: 5000 Ft,-/fői (A nevezési díjat személyesen a helyszínen vagy átutalással a CIB Bank Zrt.-nél vezetett 10701128-48572905-51100005 számlaszámra 2015.szeptember 6-ig szükséges befizetni. Utalás esetén a közlemény rovatba a csapat nevét kérjük beírni.)


A verseny fődíja: A győztes csapat egy hétvégés (péntek-szombat-vasárnap) térítésmentes üdülést nyer a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet nógrádi pihenőházába, a további dobogósok többek között ingyenes bowling/ biliárd játékra jogosító kuponokat nyernek.


A szándéknyilatkozatok megküldésének határideje:2015. szeptember 6. (vasárnap) 14 óra


A szándéknyilatkozatot faxon, postai úton, személyesen vagy scannelve kérjük:

cím: Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete (1051 Budapest, Arany János utca 31.)

tel.: 311-36-60 fax.: 311-56-70 e-mail: titkarsag@voroskeresztbp.hu

Postai út esetén a borítékra, e-mail esetén tárgyként jelöljék: „Jótékonysági Bowling Verseny”


További kérések, kérdések kapcsán keressék Horváth Péter Zsolt szervező kollégánkat, a horvath.peter@voroskeresztbp.hu e-mail címen.

 

i (A nevezési díj befizetésével jogosulttá válik a rendezvény idején a bowling versenyben részt venni, ezenkívül sós és édes aprósüteményeket, valamint ásványvizet biztosítunk a résztvevőknek.)

 

 

Forrás: Magyar Vöröskereszt

 

Utoljára frissítve: 2015-08-31 10:43:04

További híreink
Közös EP- és fővárosi listát állít az MSZP, DK és Párbeszéd
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre. Közös európai parlamenti- és fővárosi listát állít a három ...
2024-03-28 21:01:27, Hírek, Színes Bővebben
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, Színes Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
Bővebben >>