. Ma György napja van.
Jogerősen pert nyert Szenteczky János
2015-11-12 11:11:21
Jogerősen pert nyert Szenteczky János

Jogerősen pert nyert Szenteczky János

Közel hét (7!) éve folyik a Németh Szilárd és közvetve Borbély Lénárd irányította csepeli Fidesz „elszámoltatásnak” csúfolt-, valójában a lejáratásomra és a megsemmisítésemre törekvő rágalomhadjárat. Hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszere és a koholt-vádas botránykrónika mögé bújók mekkora hasznot húznak Csepelen, talán sosem tudjuk meg. De hogy milyen anyagi károkat okoznak felelőtlen és pökhendi magatartásukkal, azt a háttérben elhallgatva húzódó perek végeredményei lassanként megmutatják - írta Szenteczky János saját internetes blogjában.

 

Tavaly nyáron jelent meg a sajtóban összeszedve először, hogy a csepeli Fideszes vezetők a közpénzt nem kímélve milyen „Családcentrikus megoldások”-kal igyekeztek egymást (jól jövedelmező) helyzetbe hozni. A „százmilliós zavaros fejlesztések” egyik kulcsfigurája Németh Szilárd bizalmasa, a vagyonkezelő korábbi vezérigazgatója, Borbély Lénárd tanácsadója Werner Péter.  

 

A csepeli MSZP frakció a botrány kirobbanásakor igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba és nyílt képviselőtestületi ülésen akarta tisztázni az ügyet. A rendkívüli ülés összehívását Tenk András (LMP) és Pákozdi József (Jobbik) képviselők akadályozták meg (Összenőtt, ami összetartozik). Az csak külön pikantériája az ügynek, hogy mára épp a Jobbik tűzte zászlajára (vagy csavarta ki a Fidesz kezéből) az igazi elszámoltatást. Ez ügyben kíváncsi lennék, vajon Pákozdi képviselőtársam reggelente hogyan tud borotválkozni…?!  

 

Akkor is hallgatott a jobbikos képviselőtársam (aki nem mellesleg bizottsági elnökként a legmagasabb tiszteletdíjjal járó tisztséget tölti be a csepeli Fidesz jóvoltából), amikor néhány héttel ezelőtt Borbély Lénárd – Werner Pétert segítségül hívva (!) – „nyomott át” egy előterjesztést a képviselő-testületen, amiben 10 millió forintot biztosított a CSEVAK-nak egy szintén jogerősen elbukott per költségeinek a megfizetésére

(http://csepeliek.blog.hu/2015/11/04/kiket_es_miert_akar_tisztara_mosni_csepel_polgarmestere)

 

És ki tudja még hány és hány per folyik a háttérben, amiben a csepeli Fidesz vesztésre áll?! Mert nagyhangú beszámolókat csak a velem kapcsolatos ügyekről tud írni Ábel Attila. Eszét vesztve néha hamarabb is, mint ahogy a büntetőügy dokumentumait az ügyészség számomra egyáltalán kipostázza!  

 

2015 márciusában a csepeli Fidesz „felszólított” a velem kapcsolatos ügyek számbavételére.

Én ezt akkor „Tisztelt Csepeli Hírmondó „A Szerkesztőség”-e!” címmel meg is tettem.

 

A címben szereplő jogerős pervesztéssel (a 2015. január 13-ai elsőfokú ítéletet 2015. november 5-én a Budapesti Ítélőtábla másodfokon helyben hagyta) a számbavételemet most nyugodtan kiegészíthetik!

 

Forrás: szenteczky.hu

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>