. Ma Emma napja van.
Hajrá Csepel FC!
2018-06-07 21:51:21
Hajrá Csepel FC!

Hajrá Csepel FC!

Évek óta igyekszünk úgy alakítani a programot, hogy felnőtt együttesünk szezonzáróján - lehetőség szerint - együtt ünnepelhessen kék-piros futballcsaládunk.  Ennek is köszönhetően már a találkozót megelőzően benépesült a labdarúgó épület előtti terület, ahol többen is sütéssel-főzéssel színezték a programot, míg fiataljaink igénybe vehették a teqbal asztalok és a lábtenisz adta lehetségeket.

 

Közvetlenül a felnőtt bajnoki előtt adták át szurkolóink az általuk alapított Év játékosa díjat, amit esztendőkön keresztül Haraszkó Sándor csapatkapitányunk érdemelt ki, így ebben a szezonban – egy kis csavart beletéve a dologba- immáron el is nevezték róla az elismerést, amit ezúttal – néhány csepeli drukker által csak “Puyolként” aposztrofált- Fisli András kapott meg. Tegyük hozzá: cseppet sem érdemtelenül!

A mérkőzés előtt sajnos gyásszünetre is sor került, ahol a nemrégiben elhunyt egykori kiváló MTK  labdarúgóra, majd mesteredzőre, a Videoton UEFA Kupa- döntős együttesének trénerére Kovács Ferencre emlékeztünk, aki 84 évesen hagyott itt bennünket.

A meccsre több százan voltak kíváncsiak a Béke téri stadionban, ahol ismét kirepültek a ketrecekből Varga Laci szárnyasai a “Vargalambok”, így minden adott volt egy remek bajnoki mérkőzéshez.

 

Röviden a lényeg:

Csepel FC – Tarr Andráshida SC 2:0 (1:0)

Csepel Stadion. Jv: Dobai János

Csepel FC: Lőrincz Péter (Végh Krisztián ’89) – Fisli András, Hesz Olivér, Szabó Ádám, Tóth Márton, Dévai Csaba (Németh Zoltán ’46), Korozmán Norbert (Marczinka Tamás ’79), Haraszkó Sándor, Teplán János, Simon Krisztián, Somodi Ádám Szakmai vezető: Gabala Krisztián

Tarr Andráshida SC: Horváth M. – Horváth T. (Pajor I.), Simonfalvi G., Major M., Nagy Z.- Marsai M., Szegleti G., Fülöp S. (Szabó M.), Balla Á., – Tóth L. (varga M.), Bíró A., Edző: Dobos Sándor

Gólszerzők: Tóth Márton (’24), Fisli András (11-ből, ’66)

 

A tabellán 6. helyet elfoglaló vendégek ellen egyáltalán nem játszottunk alárendelt szerepet a találkozó első részében és a 24. percben egy formás támadás végén Tóth Márton mattolni is tudta a Zala megyeiek védelmét. Ezt követően jobbára mezőnyben folyt a játék s a félidő végéig komolyabb ziccer már nem adódott egyik csapat előtt sem.

 

A félidőben aztán igazi fieszta alakult ki a játékoskijáró környékén, ahol az MLSZ III. osztály Közép- Nyugati csoportjában veretlenül záró, így bajnoki címet nyerő U19-es együttest szakmai stábbal együtt (Borda Viktort, Pop Richárdot és Kincses Bélát) köszöntötték valamint adták át érmeiket és a bajnoki serleget. Előtte a bronzérmet nyert U16-os leány együttesünk (és szakvezetőik: Takács Krisztián és Elekes Zsolt) is megkapta méltó jutalmát Märtz János elnöktől, Dr. Horváth Gábortól klubunk egyik tulajdonosától valamint Ozsváth Károlytól, egykori kiváló labdarúgótól, aki annak idején 135 mérkőzésen 23 találkozón volt eredményes a Csepel SC NBI-es együttesében.

 

Köszöntötték továbbá az ezüstérmes BLSZ-es U17-es csapatot, az országos bajnokságban 3. helyen végző U17-eseket, s nem utolsó sorban az MLSZ serdülő II. osztály Közép-B csoportjában harmadik helyen végző csepeli együttest is, akik gólkirályt is adtak az 54 találatig jutó Urbin Martin személyében. Fiataljainkat szűnni nem akaró taps köszöntötte a kék-piros szurkolók részéről.

 

A találkozó második része aztán ott folytatódott, ahol az első abbamaradt: nem engedtük kibontakozni az Andráshidát, sőt a 66. percben egy teljesen jogos 11-est -az immáron “Haraszkó-díjas”- Fisli értékesített magabiztosan, amivel gyakorlatilag el is döntötte a találkozó végkimenetelét. Egy perccel a meccs vége előtt szakvezetőnk becserélte a kapuba a csepeli nevelésű, mindössze 17 esztendős  Végh Krisztiánt is, aki hatalmas üdvrivalgás közepette foglalta el az addig kiválóan teljesítő Lőrincz Péter helyét a háló előtt.

 

Az összecsapás így aztán igazi ünnepi hangulatban ért véget, melyet követően szurkolóink sokáig éltették felnőtt csapatunkat és szakvezetőiket a győzelem és a megszerzett 9. helyezés okán. Összességében méltó módon sikerült lezárni a 2017/2018-as bajnoki évadot, amiről elmondhatjuk, hogy soha rosszabbat!

 

Jöhet a nyári szünet amihez mindenkinek jó pihenést, tartalmas kikapcsolódást kívánunk!

Hajrá Csepel FC!

 

Forrás: csepelfc.hu

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>