. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Főpolgármesteri helyettesek
2014-10-21 20:11:59
Főpolgármesteri helyettesek

Főpolgármesteri helyettesek

Tarlós István azt mondta: a kampánynak vége, így értelmüket vesztik a különböző, kevésbé jóindulatú, spekulatív kommunikációs trükkök. Ha a kerületeknél lezárultak a jogorvoslati problémák, megalakulhat a Fővárosi Közgyűlés, a bizottságok, megalkotják az új szervezeti és működési szabályzatot, és elkezdenek dolgozni - tette hozzá.

 

A következő öt évben komoly együttműködésre törekszik a kormánnyal és a kerületi polgármesterekkel - mondta Tarlós István.

 

Arról is beszélt, hogy vannak, akik a Miniszterelnökség embereinél, ügyvédeknél "próbálkoznak", lobbiznak, de Orbán Viktor miniszterelnökkel egyeztetve, a kormánnyal együttműködve továbbra is ő akarja működtetni a Főtávot és a BKK-t is.

 

Azt is megjegyezte ugyanakkor, hogy a BKK szerepköreit pontosítani kell. Azt mondta: Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója csinált jó dolgokat és "kevésbé jó" dolgokat is. Nem vitatja el a BKK eredményeit, ugyanakkor példaként emelte ki, hogy a "zöldhullám" ügyét nem tudták megoldani - mondta. Az 1-es villamos vonalhosszabbításának munkálataival viszont elégedett Tarlós István, és úgy gondolja, hogy a budai fonódó villamoshálózatnál sem lesznek építkezési nehézségek.

 

A főpolgármester az Inforádióban többek között azt is elmondta, hogy a római-parti gát építése 2015-ben kezdődhet meg, és elképzelése szerint bő egy évnél tovább nem tartanak majd a munkálatok.

 

Forrás: mti.hu

 

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
Bővebben >>