. Ma Gyöngyi napja van.
Exkluzív ajánlatok, exkluzív vendégeknek
2020-09-17 21:20:20
Exkluzív ajánlatok, exkluzív vendégeknek

Exkluzív ajánlatok, exkluzív vendégeknek

A következő pár sorban tehát pár exkluzív ajánlatról olvashat, amelyek bebizonyítják, hogy vannak még hotelek, ahol a vendég a legfontosabb.

 

Egészségmegőrzési programok

 

Számos szálláshely hirdethet egészségmegőrző napokat, azonban érdemes alaposan utánajárni, mielőtt bármelyikbe is beleugranánk. A következő ajánlat egy kitűnő példa a minőségi szolgáltatásokra.

 

Egy ilyen ajánlat érvényessége minimum 5 éjszakára szól, félpanzióval, kiadós büféreggelivel és vacsorával. Ráadásul az ételek sokszínűségében sem mutatkozhat hiány, hiszen a magyaros, nemzetközi, valamint a diétás és különleges ételeknek egyaránt képviseltetniük kell magukat.

 

Az ilyen ajánlatokra az is jellemző, hogy szakorvosi vizsgálat alapján állítják fel a kezelési programot, ez általában 5 egészségmegőrző kezelést is magában foglalhat. Ráadásul az sem kizárt, hogy az ajánlat elfogadását követően bizonyos mértékű kedvezményt kaphatunk a hotel más szolgáltatásaira is.

 

Egészségmegőrző szolgáltatások

 

Ha felkeltette érdeklődését az egészségmegőrzés kérdése, akkor vegyük át, hogy milyen kezelések tartozhatnak ide.

 

Az iszappakolás, a speciális ízületi pakolás vagy a hydroxeur, víz alatti masszázs talán már közismert az emberek körében. A további különlegességek közé sorolható a szénsavfürdő, az elektromos kádfürdő, a víz alatti sugármasszázs, a gyógymasszázs, a súlyfürdő vagy a gyógytorna is. Illetve vannak kevésbé ismert érdekes módszerek is, mint amilyen a tens, a galvánáram-terápia, az interferencia, az ultrahang-terápia, a mágnesterápia, az ingeráram, a denevérpad-kezelés, az oxigénkezelés vagy a gyógynövényekkel való inhalálás.

 

A hévízi Hotel Európa fit**** egészségmegőrző kezelései egy olyan világba repítik, ahol nem kell többé egészségéért, szervezetéért aggódnia. Nem csak Hévíz speciális vizének gyógyereje, hanem páratlan innovációs technológia és szakértelem is társul az évszázados tudáshoz.

 

Senior ajánlatok

 

Egy minőségi hotel úgy alakítja ki ajánlatait, hogy minden korosztály tökéletesen érezze magát, így természetesen az idősebbeknek sem kell csalódniuk.

 

Az ún. senior ajánlatba is beépíthetőek olyan speciális szolgáltatások, amelyek biztosítják a vendégek kellemes időtöltését. Ilyen például a wellnessrészleg használata, a fürdőköpeny, a fitneszterem, az aktív programlista vagy a kültéri játszótér. De ugyanúgy megemlíthetőek az egészségmegőrző kezelések és az orvosi konzultációk is.

 

Minden ajánlat elfogadása előtt érdemes érdeklődni az érkezéshez és a lemondáshoz kapcsolódó információkról, valamint most különösen legyen tekintettel a higiéniai előírások betartására!

További híreink
Iványi Gábor kollégiumi helyeket, ebédet és iskolát adna az SZFE-seknek
A lelkész azt üzente a tiltakozó hallgatóknak és oktatóknak, vegyék bátran igénybe a Wesley János Lelkészképző Főiskola infrastruktúráját, és élvezzék vendégszeretetüket.
2020-10-20 20:12:43, Hírek, Színes Bővebben
Hideg van, fűtés nincs az új, 205 milliárdért vett emeletes MÁV-vonatokon
Az utasok majd megfagynak, nagykabátban, kapucnit felhúzva ülnek az új emeletes MÁV vonaton. A személyzet szerint hibás a klíma, de az augusztusi üzembe helyezés óta ez a...
2020-10-20 20:12:42, Hírek, Színes Bővebben
Kovács Ákos mellett jelentős összegből rendezhet tévéfilmet Bayer Zsolt
Kis híján háromszázmillió forint támogatást kapott a Nemzeti Filmintézettől a kormányközeli újságíró, publicista elkészítendő tévéfilmje. Ennyit kapott néhány éve az Osca...
2020-10-20 20:12:40, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szerdán nem sokkal 12 óra után öngyilkos lett egy rendőr a XII. kerületben a saját szolgálati autójában – erős...
Bővebben >>