. Ma Béla napja van.
Elfogták a támadót
2014-04-02 23:55:15
Elfogták a támadót

Elfogták a támadót

A rendőrség elfogta azt a férfit, aki a gyanú szerint megtámadott, fojtogatott és leütött egy fideszes önkéntest szerdán délelőtt, Csepelen. A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerint a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható T. Károly József 55 éves budapesti lakost a rendőrség elfogta, az esettel kapcsolatban a körülmények tisztázása még folyamatban van.
 

Ábel Attila, a Fidesz csepeli szervezetének elnöke ma kora délután sajtótájékoztatón jelentette be, hogy megtámadták a Fidesz egyik önkéntesét, annál az épületnél, amelyben a helyi MSZP választási irodája is található. Elmondta, hogy aktivistájuk Orbán Viktor levelét szerette volna bedobni egy postaládába, amikor egy férfi hátulról elkapta a torkát, fojtogatni kezdte, majd leütötte.
    

Az elmondottakat a helyszínen végighallgató Takács Krisztián, a szocialisták csepeli önkormányzati képviselője azt mondta, a csepeli MSZP tagjai nem ilyen agresszívek. Kijelentette, hogy a támadó nem tagja pártjuknak és nem is aktivistájuk.

 

A csepeli MSZP közleményt adott ki, melyben elhatárolódik a támadástól:

„A csepeli MSZP visszautasítja azokat a vádakat, miszerint egy csepeli szocialista aktivistának bármi köze lenne ahhoz az ügyhöz, ahol egy fideszes aktivistát ért atrocitás. 

Megdöbbentő, hogy a Fidesz csak azért, mert a sértettet az MSZP irodájának is helyet adó  társasházban bántalmazták, rögtön a szocilalistákra akarja kenni az esetet. Talán azért, mert mindenki magából indul ki...

 

A Fidesznek inkább azon kellene elgondolkodnia, miért lehetnek olyan elkeseredett emberek, akik akár fizikai erőszakhoz folyamodnak a kormánypárttal szemben. Be kellene lássák, hogy Orbán Viktor négy éve folyó szegényellenes és igazságtalan politikája sajnos ilyen heves indulatokat vált ki némelyekből.

Az MSZP természetesen minden agressziót határozottan elítél, legyen annak alanya bármely állampolgár. Békét akarunk, hiszen az új csepeli MSZP zászlaja alá mindenki befér!

MSZP Csepeli szervezete”

 

Forrás: mti.hu, csepelimszp.hu

 

 

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Rendőrségi Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Rendőrségi Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei le...
Bővebben >>