. Ma Auguszta napja van.
Bumeráng
2014-07-31 07:00:28
Bumeráng

Bumeráng

Emlékeznek? – tette fel a kérdést Horváth Gyula saját blogjában – A múltkor azzal az esettel foglalkoztunk, hogy a mai csepeli Fidesz vezetés a széthordott Csikó sétányi iskolára ráíratta, hogy az MSZP öröksége! Mindezt négy éves önkormányzati vezetés után! Erre mondaná Alfonzó, hogy ügyes!

 

A szellemépület fotóit megtekinthetik Galériánkban.

 

A mostani vezetés odáig merészkedett a "pofátlansággal,"(idézet Szíjártó) hogy bármit, ami kudarcba fordult regnálásuk alatt, az elődökre tolják. 2010 után (sőt, már azt megelőzően is) nagy csinnadrattával elkezdtek kutakodni, feljelenteni, rendőrséghez, ügyészséghez szaladgálni. Mindezt a nyilvánosság teljes bevonásával.

 
Táblázatokat készítettek és offshore céghálózatokat lepleztek le a csepeli sportvezetők értekezletén. Csodálkoztak, hogy mindez az érdeklődés csíráit sem keltette a hallgatóságban, hanem megvetés és felháborodás lett az eredménye. Azóta, sem az offshore cégekről, sem az azokat működtető csepeli vagányokról nincs már szó.


Bebizonyosodott, hogy Fideszes "hőseink" árnyékra vetődtek. Így volt ez számtalan egyéb területen is. Egy dologban bíztak már a végén csupán, a CSEVAK dolgainak kipellengérezésében.

Itt aztán bevetettek apait, anyait! A rendelkezésre álló teljes gőzt a sípokra irányítva kiabálták ország világ felé, hogy égbekiáltó visszaélésekre derítettek fényt. Úgy gondolták, hogy a Fidesz által megregulázott ügyészségek, és bíróságok majd úgy táncolnak, ahogy ők - a csepeli Fidesz komiszárok, Orbán Viktor legjobb magyar tanítványai- fütyülnek nekik.

 
Hát, négy év elteltével be kell látniuk, hogy ez nem jött be! Pedig mindent megtettek az erősítésért. Idehozták a fővárosból az egyik főpolgármester helyettes vezető állású munkatársát, hogy divízió igazgatóként segítsen nekik. Az úr, vezető helyét Hagyó, Miklós sofőrjeként teljesítette. Ilyen jogi-szakmai intellektuális megerősítéssel nem csoda, hogy ilyen eredményeket is értek el!


Milyeneket? Hát, semmilyeneket!

 
Most meg bőszen mutogatnak itt is az elődökre!


Egyetlen egy ítélet, egyetlen egy őket igazoló lezárt ügy nincs.

 
Ne legyünk igazságtalanok, mert egy talán van!

 
Ebben a feljelentettet ugyan felmentették, de a feljelentőt az ügyészség - a jogi zsargont magyarra fordítva - lehülyézte. Ok a beadványok szakmaiatlansága és a tények hézagos kezelése!

 

Most már kezd elfogyni a türelem, kezd szakadozni a cérna!


Ezt jelzi a szolgalelkű Fidesz hírportálban alkalmazott szófordulat, hogy "egyre kevésbé értik a magyar jog logikáját"!

 
Hát akkor ki is "fordított" ebben a rendszerben?


Nem az, aki először vádaskodik, és azt követően akarja csak megérteni annak a jognak a logikáját, aminek alapján az egész rendszer működik?

Kik lehetnek akkor itt a fordított Robin Hoodok, Al Caponék, maffiózók?

Csak azok, akik alaptalanul vádaskodnak!

 
Soha nem az volt működésük mozgatóereje, hogy az igazságot felderítsék, hanem az, hogy vetélytársakat iktassanak ki, embereket, egzisztenciákat tegyenek tönkre!

Ennek szentesítésére már aztán a Fidesz által vezérelt jogszolgáltató apparátus sem volt képes.

De inkább nem volt hajlandó!

 

Évi kétmilliárdos megtakarításról papolnak annak következtében, hogy felszámolták a régi hálózatokat. Még az idén a kezünkben lesz a rovancs, amiben érdeklődéssel fogjuk keresni a megtakarított nyolcmilliárdos tételt! És mindenkinek az lesz a jobb, ha meg is tudják mutatni.

 
Szólamokat durrogtatnak arról, hogy az elődök mit tettek a szociális lakásokkal. De mit tett a Fidesz az elmúlt négy évben azért, hogy a legrászorultabbak hozzájussanak?
Hát megközelítőleg duplájára emelte az árát! Ez a csepeli Fidesz kreativitás!

 

Ezt nem nyomtatták narancssárga keretbe az okmányokban! Meg azt sem, hogy az úri passziójukra, - ami a bíróságra, ügyészségre, rendőrségre járást jelenti, és amikben "az önkormányzat sértetti képviseletet lát el"- mennyi pénzt fordítottak a közösből?


Tessék elővenni a postairont, meg a kockás lapokat és bőszen számolni!
Nem csak forintban, mert, ha visszacsap, mint a bumeráng, akkor években kell!

 

Forrás: Horváth Gyula blogja

Foto: csepeliek.blog.hu

További híreink
Munka vagy ellehetetlenítés?!
"Az elmúlt napon a Momentumos ellenzéki képviselőtársam Dukán András Ferenc facebook hivatalos oldalán közzétett egy bejegyzést, miszerint konzekvensen együtt szavaztam a...
2019-11-13 21:23:29, Hírek, Vélemény Bővebben
Botrányosan rossz közlekedési kapcsolatok...
Horváth Gyula önkormányzati képviselő a reménybeli atlétikai fejlesztések kapcsán foglalta össze gondolatait közösségi oldalán.
2019-11-13 21:11:19, Hírek, Vélemény Bővebben
Csepel - a Buckai Szövetség nézőpontjából...
Egy DK-s és egy Momentumos vélemény után most újabb nézőpontból szemlélhetjük meg a november 6-ai csepeli képviselő-testületi ülést... Volt-e valós szándéka az ellenzé...
2019-11-08 15:31:51, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Száli György
Nem hiszem,hogy a fakivágás lenne a kerület legnagyobb gondja.Feltehetően élhetőbb lesz a tér,ha elkészül,mint ahogy mutatós az előző időszakban létesített szökőkút is. A Munkásotthontól a CsM I.kapuig történő zöldterület bővítésének lehetőségét nem kommentálnám,de nem tűnik megvalósítható ötletnek,mint ahogy a rendvédelmi szervek ember és eszközállományának csökkentése sem.
2014-08-19 17:32:30

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>