. Ma Gedeon napja van.
Búcsúzik a szerkesztő
2020-05-01 20:59:01
Búcsúzik a szerkesztő

Búcsúzik a szerkesztő

Az egy hijján tíz év mérlegét akár számszerűsíteni is lehet.

Belefért csaknem ötszáz cikk, és vagy 150 képgaléria megalkotása.

Egy-egy írás olvasottsága itt az oldalon nemritkán elérte a 2-3-4 ezer főt is.

 

A hírportál facebook oldalának látogatói 52 százaléka nő és 48 százaléka férfi. Nemcsak Magyarországról: olvassák az USÁ-ban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Spanyolországban és Kínában is.

Hazai rajongó olvasóink zöme fővárosi, aztán Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Érd, Pécs, Kecskemét, Gödöllő lakói között is vannak rajongók. Dunakeszi, Szombathely, Győr, Zalaegerszeg, Albertirsa, Dunaújváros, Mosonmagyaróvár, Székesfehérvár, eger, Dunaharaszti, Kaposvár, Szár, Türje, Kisláng, Gyál, Szigetcsép, Kerepes, Szigetújfalu, Agárd, Körmend, Szekszárd, Putnok, Dévaványa, Ura, Taksony, Hódmezővásárhely, Bábolna és Miskolc lakói sem maradnak ki a sorból...

A követők Magyarország mellett az Egyesült Királyságból, Németországból, Szaud-Arábiából, Ausztriából, Szlovákiából, Romániából, Bangladesből, Dániából és Spanyolországból kerülnek ki.

 

Egy helyi, kerületi hírportáltól ez nem rossz teljesítmény.

 

A megjelenés, a megmutatkozás és a megszólalás lehetőségét biztosítja oldalunk a csepeli vállalkozások, civil szervezetek, sportegyesületek, egyházak, művelődési házak, könyvtárak, óvodák, iskolák részére. Történelmileg úgy alakult, hogy a helyi önkormányzat kapcsolatfelvételi próbálkozásainkra nem reagált, ennek ellenére az önkormányzati ügyekkel is foglalkozunk, s nem zárkózunk el a politikai témák, vélemények közzétételétől sem.

 

Beszámoltunk ünnepi pillanatokról, felidéztünk történelmi eseményeket és személyeket, bemutattunk közösségeket, civil szervezeteket. Kiemelt figyelmet szenteltünk a kultúra, a művészetek művelőinek, az önzetlen segítséget nyújtóknak, a helytörténeti évfordulóknak. Tudósítottunk közmeghallgatásokról, balesetekről, rendőrségi- és bűnügyekről, közlekedési kérdésekről, környezetvédelmi témákról, az Európai Unióról. Írtunk karitatív szervezetekről, turisztikai és gasztronómiai élményekről, iskolákról és rock-koncertekről, fotósokról és képzőművészekről, a történelmi események szereplőiről, a közélet eseményeiről.

 

Cikkeinkben szerepelt űrhajós, huszár, futó és kajak-kenuzó sportoló, országgyűlési képviselő, tűzoltó és költő, rendőr-őrnagy, fotóművész és herceg, horgász és kereskedő, galéria-tulajdonos és olimpiai bajnok.

Vissza-visszatérő témánk az egykori Csepel Művek, a nagygyár területe, az ott tevékenykedő vállalkozások boldogulása, működésének körülményei, az épületek állapota. A Szabadkikötővel, annak fejlődésével is rendszeresen foglalkozunk.

 

Tömören összefoglalva: csepeli emberek, csepeli ügyek, csepeli helyek...

 

Időnként azért kitekintettünk a kerületből, s fővárosi, országos, sőt európai uniós ügyekkel is foglalkoztunk.

 

E portál-feladatok szervezése, irányítása, elvégzése most már a szerkesztő utódra marad.

 

A jelenlegi szerkesztő – tevékeny kilenc évvel a háta mögött - ugyanis köszönettel és tisztelettel búcsúzik olvasóitól.

Saját elhatározásomból (külső kényszerítő körülmények következtében) lépek egyet hátra, hogy átadjam a helyemet, s így felszabaduló energiámat más elfoglaltságokra, időmet pihenésre, s a családomra fordíthassam.

 

A csepeliek azért továbbra is megtalálhatnak a Stemmer Ferenc Fotóklubban, a Magyar Vöröskereszt fővárosi és helyi szervezetében, valamint a Csepeli Helytörténeti és Városszépítő Egyesületben.

 

További kellemes időtöltést, jó olvasást kívánok!

 

Bárány Tibor

felelős szerkesztő

21. kerületi Hírhatár Online

 

 

További híreink
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Aktuális Bővebben
Novák Katalin utódját máris hazugságon kapták
Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem a kommunista terror ártatlan áldozata – fogalmazott a Hvg36...
2024-03-02 16:17:20, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Kizárási eljárást indít a Momentum Jancsó Andrea, ferencvárosi önkormányzati képviselő ellen, közölte a párt p...
Bővebben >>