. Ma Ilona napja van.
BEMUTATKOZIK A 21. KERÜLETI HÍRHATÁR
2011-03-13 23:17:48
BEMUTATKOZIK A 21. KERÜLETI HÍRHATÁR

BEMUTATKOZIK A 21. KERÜLETI HÍRHATÁR

Bárány Tibor vagyok a 21. KERÜLETI HÍRHATÁR főszerkesztője. Szeretettel üdvözlöm Önt is olvasóink táborában! Független hírújságunk a Hírhatár csoport tagja, Csepelen is célul tűzte ki, hogy a kerület lakosságát, lakóhelyünk aktuális eseményeiről, híreiről, kulturális rendezvényeiről, újszerűen és formabontó módon naponta tájékoztassa.


A 21. KERÜLETI-HÍRHATÁR munkatársai, akár csak jómagam, Önök között élnek, ez garancia arra, hogy az oldalunkon megjelenő és kerületünkről szóló hírek valós- és tényszerű alapra épülnek.  

Szerkesztőségünk arra törekszik, hogy a 21.kerület új hírportálja mindenki számára interaktív legyen! A komoly technikai és design-fejlesztéssel létrehozott oldalunkon ezért fórumot és chat lehetőséget is elhelyeztünk. Újszerű megoldásként, a legnépszerűbb közösségi portálok oldalunkról közvetlenül is elérhetők.

További célunk, hogy a 21. KERÜLETI HÍRHATÁR kerületünk internetes társadalmi életét nagyban fellendítése és az itt lakókat az Interneten keresztül is összekösse. Olvasóink kérdezhetnek szerkesztőségünktől, javasolhatnak fórum témákat, illetve egymással is megoszthatják a valós, tényszerű információk alapján megfogalmazódott véleményüket. 

A 21. KERÜLETI HÍRHATÁR online segítve a térségben működő vállalkozásokat, színvonalas hirdetési felületet nyújt a Csepelen és környékén működő régi és új cégek részére, ezzel is elősegítve ismertségüket, vállalkozásuk sikerességét.

Bízunk abban, hogy portálunkon, az akár ingyenes formában feladott lakossági apróhirdetési lehetőség is megnyeri tetszésüket. Törekedtünk arra, hogy az „apróhirdetések” rovatunk mindenki számára egyszerű használata, kényelmes lehetőséget biztosítson, így nyújtva lehetőséget a gyors, kényelmes, akár otthonról feladható hirdetések oldalunkon történő azonnali megjelenésének.


Kérem Önöket, szerkesszük közösen városunk új hírportálját!


Olvasóinktól beérkező észrevételeket, közösségünk számára érdekes híreket, fontos eseményekről szóló beszámolóikat előre is köszönjük, ezeket az alábbi címre várjuk:


info@21keruleti-hirhatar.hu

06-70/310-1819


Kövesse figyelemmel a 21. KERÜLETI HÍRHATÁRT, legyen Ön is lapunk aktív felhasználója!


Bárány Tibor

főszerkesztő

További híreink
Kisfaludy államtitkár szerint elég lesz télen 20 fokra fűteni az osztálytermeket
A köznevelési helyettes államtitkár, Kisfaludy László szerint, akinek a munkahelyi lakosztályában minden bizonnyal melegebb lesz télen közölte: „az intézmények működésérő...
2022-08-16 18:56:07, Hírek, Aktuális Bővebben
Schiffer András kibukott a kormány fairtós jogszabály-módosításától
„Ilyen az, amikor a hatalmi téboly és a profitéhség az életösztönt is felülírja” – kommentálta az ügyvéd-politikus a tűzifa biztosítását célzó új jogszabályt.
2022-08-07 13:25:29, Hírek, Aktuális Bővebben
Totális zsákutcában van Orbán
Magyarország nemzetközi helyzete 1956 óta nem volt ennyire zavaros - George Lazar jegyzete.
2022-08-03 20:04:33, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A magyar médiahatóság a holland társhatóság közreműködését kéri a tavaly elfogadott, „propagandatörvényként” i...
Bővebben >>