. Ma Emil, Csanád napja van.
Beiratkozás két hét múlva
2011-03-29 22:09:38
Beiratkozás két hét múlva

Beiratkozás két hét múlva

Még két hét és itt az iskolai beiratkozás: Csepelen április 14-én, csütörtökön, és április 15-én, pénteken írathatják be a szülők tankötelessé váló csemetéiket a kerületi általános iskolákba, ha a gyerekek május 31-éig betöltik hatodik életévüket, s a XXI. kerületben laknak, vagy tartózkodnak.

 

 

 

Figyelem, ne felejtsék otthon: a szeptember első munkanapján kezdődő 2011/2012-es tanévre való beiratkozáshoz szükség lesz a gyermek születési anyakönyvi kivonatára, iskolaérettségéről szóló szakvéleményre, valamint a gyermek lakcím- és TAJ-kártyájára, sőt a szülők személyigazolványára és lakcímkártyájára is.

 

 

A tankötelezettség szabályairól a Közoktatási Törvény rendelkezik, a beiratkozás tudnivalóiról pedig az önkormányzat honlapján olvashatnak tájékoztatót az érdeklődők.

További híreink
Eladták Kádár János egykori sofőrjének palotáját
Több mint két évtizedes kísérletezés után sikerült új tulajdonost találni a Bócsi-kastélyra, amelyet a Kádár János sofőrjéből lett milliárdos, Bócsi András építtetett.
2024-05-12 10:08:59, Hírek, Színes Bővebben
Udvaros Dorottyát 22 év után kirúgták a Nemzeti Színházból
Udvaros Dorottya, a Nemzet Színésze, 22 év után elhagyja a Nemzeti Színházat, miután Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg a szerződését.
2024-05-04 09:41:26, Hírek, Színes Bővebben
Szóval itt van ez a Magyar Péter
Láttam, de mivel utálom a tömeget, túl közel nem merészkedtem hozzá. Most, hogy meghallgattam a Puzsérral lefolytatott "hard talk" műsorát, veszem a bátorságot először ös...
2024-05-04 09:41:25, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az alábbiakban a Nemzet Színésze, Cserhalmi György sorait közöljük, amelyet a Színház Online szerkesztőségéhez...
Bővebben >>