. Ma Kolos napja van.
Asztalfoglalás az interneten
2011-10-02 13:45:46
Asztalfoglalás az interneten

Asztalfoglalás az interneten

Csepel egyik különleges étterme, a Botel Hotel Lisa is megtalálható a most útjára indított internetes intelligens asztalfoglalási rendszerben, a TableFree.hu címen. A Magyar Újságírók Országos Szövetségének székházában szeptember 28-án tartott sajtótájékoztatón a rendszer gazdái bejelentették: október 31. és november 6. között TableFree napokat rendeznek, amikor a velük kapcsolatban lévő éttermek közül 45-en elérhető árú (3 és 5 ezer forintos) fix menüket kínálnak a bejelentkezőknek.

 

„Fedezze fel Budapest ízeit” – így szól a külföldi tulajdonosok által életre hívott vállalkozás, amely a magyar főváros éttermeit szervezi interneten át elérhető asztalfoglalási rendszerbe, azaz az internetet egyre többen használók és a pozitív irányba fejlődő hazai gasztronómiai ipar között teremt összekötő hidat a magyar nyelv mellett angol és német nyelven is. A munkát néhány hónapja kezdték, még korántsem teljes körű a csatlakozott éttermek köre (jelenleg 125 étterem élvezi a rendszer előnyeit), ezért várják a további vendéglátóhelyek jelentkezését.

 

A TableFree szolgáltatása a vendégek számára ingyenes. A regisztrált vendégek számára könnyen kezelhető, s négyféle keresési lehetőség révén is eljuthatunk a kívánt étteremhez, hogy asztalt foglaljunk másnapra. Kereshetünk az étterem neve, vagy a konyha típusa, esetleg az árszint alapján, de a térképet is segítségül hívhatjuk a tervezett vacsora, vagy ebéd helyszínének felleléséhez. Gyorsabb és olcsóbb, mint egy telefonhívás. Igen jól részletezett éttermi információkat találunk. Egyúttal pedig akár véleményt is írhatunk a szolgáltatásról a gasztro-blogba.

A TableFree használói, akik visszatérő ügyféllé válnak, bónusz-pontokat gyűjthetnek, különböző értékes ajándékokat is nyerhetnek a rendszer rendszeres használatával: akár ingyenes vacsora-utalványt kaphatnak.

 

Az éttermek igen barátságos mértékű csatlakozási díjért, s ennek egynegyedét kitevő havi díjért válhatnak a rendszer tagjává, s a TableFree-n keresztül kapott foglalások után is kell néhány száz forintos összeget fizetniük. Pontosan azokat érik el e rendszer segítségével, akikre szükségük van! A fellendülő forgalom nyomán a már tag vendéglátóhelyek örömmel használják e lehetőséget. Elérik a nemzetközi ügyfeleket saját nyelvükön, nyilvánosságot teremtenek az étteremnek, profi visszajelzést kapnak a működésről, s lehetőséget kapnak, hogy bónusz-rendszereket ajánljanak az ügyfeleknek.

 

Az éhes vendég természetesen közvetlenül is kapcsolatba léphet az étteremmel, foglalhat telefonon, vagy e-mailben is asztalt, nem kötelező a TableFree rendszer használata – a felkínált előnyök és az intelligens rendszer azonban vonzóvá teszi ezt a vendégeknek ingyenes szolgáltatást. A TableFree nyereményjátékai mellett az éttermek is kedveskednek jutalmakkal a vendégnek.

 

Próbálja ki Ön is, fedezze fel az Önnek tetsző éttermeket – indítványozták a sajtótájékoztatón a vállalkozás tulajdonosai, akik bejelentették: október 31. és november 6. között TableFree napokat rendeznek Budapesten, amikor a velük kapcsolatban lévő éttermek közül 45-en elérhető árú (3 és 5 ezer forintos) fix menüket kínálnak a bejelentkezőknek.

További híreink
A lakáspiacról
Az őszi lakáskiállítás és egy kamarai ingatlan-disputa nyomán néhány gondolat a mai lakáspiacról...
2018-11-09 23:20:32, Hírek, Színes Bővebben
Hajózás, MAHART, Szabadkikötő: történeti vázlat
A Csepeli Helytörténeti és Városszépítő Egyesület a Szabadkikötő kilencven éves születésnapja alkalmából – újságok cikkei és internetes anyaggyűjtése nyomán – idézi fel a...
2018-10-24 22:30:29, Hírek, Színes Bővebben
Változott a közúti elsősegélynyújtó tanfolyamok rendszere a fővárosban
Budapesten október eleje óta már csak két helyen lehet elsősegélynyújtó vizsgát tenni a Magyar Vöröskereszt Budapesti szervezetének szervezésében.
2018-10-17 13:57:23, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Adj vért és ments meg három életet.
Bővebben >>