. Ma Luca napja van.
Asztalfoglalás az interneten
2011-10-02 13:45:46
Asztalfoglalás az interneten

Asztalfoglalás az interneten

Csepel egyik különleges étterme, a Botel Hotel Lisa is megtalálható a most útjára indított internetes intelligens asztalfoglalási rendszerben, a TableFree.hu címen. A Magyar Újságírók Országos Szövetségének székházában szeptember 28-án tartott sajtótájékoztatón a rendszer gazdái bejelentették: október 31. és november 6. között TableFree napokat rendeznek, amikor a velük kapcsolatban lévő éttermek közül 45-en elérhető árú (3 és 5 ezer forintos) fix menüket kínálnak a bejelentkezőknek.

 

„Fedezze fel Budapest ízeit” – így szól a külföldi tulajdonosok által életre hívott vállalkozás, amely a magyar főváros éttermeit szervezi interneten át elérhető asztalfoglalási rendszerbe, azaz az internetet egyre többen használók és a pozitív irányba fejlődő hazai gasztronómiai ipar között teremt összekötő hidat a magyar nyelv mellett angol és német nyelven is. A munkát néhány hónapja kezdték, még korántsem teljes körű a csatlakozott éttermek köre (jelenleg 125 étterem élvezi a rendszer előnyeit), ezért várják a további vendéglátóhelyek jelentkezését.

 

A TableFree szolgáltatása a vendégek számára ingyenes. A regisztrált vendégek számára könnyen kezelhető, s négyféle keresési lehetőség révén is eljuthatunk a kívánt étteremhez, hogy asztalt foglaljunk másnapra. Kereshetünk az étterem neve, vagy a konyha típusa, esetleg az árszint alapján, de a térképet is segítségül hívhatjuk a tervezett vacsora, vagy ebéd helyszínének felleléséhez. Gyorsabb és olcsóbb, mint egy telefonhívás. Igen jól részletezett éttermi információkat találunk. Egyúttal pedig akár véleményt is írhatunk a szolgáltatásról a gasztro-blogba.

A TableFree használói, akik visszatérő ügyféllé válnak, bónusz-pontokat gyűjthetnek, különböző értékes ajándékokat is nyerhetnek a rendszer rendszeres használatával: akár ingyenes vacsora-utalványt kaphatnak.

 

Az éttermek igen barátságos mértékű csatlakozási díjért, s ennek egynegyedét kitevő havi díjért válhatnak a rendszer tagjává, s a TableFree-n keresztül kapott foglalások után is kell néhány száz forintos összeget fizetniük. Pontosan azokat érik el e rendszer segítségével, akikre szükségük van! A fellendülő forgalom nyomán a már tag vendéglátóhelyek örömmel használják e lehetőséget. Elérik a nemzetközi ügyfeleket saját nyelvükön, nyilvánosságot teremtenek az étteremnek, profi visszajelzést kapnak a működésről, s lehetőséget kapnak, hogy bónusz-rendszereket ajánljanak az ügyfeleknek.

 

Az éhes vendég természetesen közvetlenül is kapcsolatba léphet az étteremmel, foglalhat telefonon, vagy e-mailben is asztalt, nem kötelező a TableFree rendszer használata – a felkínált előnyök és az intelligens rendszer azonban vonzóvá teszi ezt a vendégeknek ingyenes szolgáltatást. A TableFree nyereményjátékai mellett az éttermek is kedveskednek jutalmakkal a vendégnek.

 

Próbálja ki Ön is, fedezze fel az Önnek tetsző éttermeket – indítványozták a sajtótájékoztatón a vállalkozás tulajdonosai, akik bejelentették: október 31. és november 6. között TableFree napokat rendeznek Budapesten, amikor a velük kapcsolatban lévő éttermek közül 45-en elérhető árú (3 és 5 ezer forintos) fix menüket kínálnak a bejelentkezőknek.

További híreink
A lakáspiacról
Az őszi lakáskiállítás és egy kamarai ingatlan-disputa nyomán néhány gondolat a mai lakáspiacról...
2018-11-09 23:20:32, Hírek, Színes Bővebben
Hajózás, MAHART, Szabadkikötő: történeti vázlat
A Csepeli Helytörténeti és Városszépítő Egyesület a Szabadkikötő kilencven éves születésnapja alkalmából – újságok cikkei és internetes anyaggyűjtése nyomán – idézi fel a...
2018-10-24 22:30:29, Hírek, Színes Bővebben
Változott a közúti elsősegélynyújtó tanfolyamok rendszere a fővárosban
Budapesten október eleje óta már csak két helyen lehet elsősegélynyújtó vizsgát tenni a Magyar Vöröskereszt Budapesti szervezetének szervezésében.
2018-10-17 13:57:23, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
December 7-én, pénteken, délután 1 órától a Csepel Pláza földszintjén
Bővebben >>