. Ma Auguszta napja van.
A képviselő-jelöltek
2014-08-24 19:45:22
A képviselő-jelöltek

A képviselő-jelöltek

Szövetség Csepelért – a baloldali demokratikus pártok együttműködési megállapodása nyomán közösen állított önkormányzati képviselő-jelöltek.

 








BORKA-SZÁSZ TAMÁS - Szabótelep és Ófalu képviselőjelöltje. Borka-Szász Tamás (41) vagyok, kétdiplomás közgazdász, pénzügyi és közbeszerzési szakértő. Szerető férj és három gyönyörű gyermek boldog édesapja. Csepelhez kötnek a barátaim, a cégem, a munkám és rengeteg szép emlék. Sokat kaptam ettől a kerülettől, és még nagyon sokat szeretnék tenni érte! Megtiszteltetés, hogy az Ön megválasztott önkormányzati képviselőjeként nyolcadik éve dolgozhatom ezért a lakókörzetért, az itt élő emberekért. Büszke vagyok arra, hogy az elmúlt években megtörtént sok társasház korszerűsítése, részleges felújítása, illetve a csatornázás és útfelújítás terén is sikerült előrébb lépni. Természetesen bőven van még tennivaló, határozott célom a fejlesztések folytatása! Büszkén vállalom baloldaliságomat. Hiszem, hogy az őszinte szolidaritás, az esélyegyenlőség biztosítása, a rászorulók minden eszközzel történő támogatása továbbra is fontos az emberek számára. Kellő együttérzéssel, mindenkivel szót lehet érteni és valamilyen formában mindig lehet segíteni. Kellő energiát, elhivatottságot érzek arra, hogy – amennyiben újra megtisztel bizalmával – a következő ciklusban is az Ön képviselőjeként folytassam a megkezdett munkát. Célom csak egy lehet: a Szabótelepen és Ófaluban élők érdekeinek következetes képviselete.

Borka-Szász Tamás, Telefon: 30/466 8024. E-mail: borkaszasztamas@gmail.com Facebook: www.facebook.com/tamas.borkaszasz

 

BOSNYÁK NORBERT - Királyerdő képviselőjelöltje. Bosnyák Norbert (31) vagyok, csepeli lokálpatrióta. Tanulmányaimat a Szárcsa utcai Általános Iskolában kezdtem, terület- és településfejlesztő geográfusként írom szakdolgozatomat az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen. Több mint 25 éve vagyok királyerdei lakos, az Ön szomszédja. Szenvedélyesen szeretem Csepelt és ezt a városrészt! Társadalmi munkában minden alkalmat megragadok arra, hogy hozzájárulhassak Királyerdő épüléséhez, szépüléséhez. Sokat kaptam ettől a kerülettől, és még nagyon sokat szeretnék tenni érte! Korábbi munkahelyemen éveken keresztül szakszervezeti vezetői pozíciót töltöttem be. Közelről tapasztaltam, mennyire kiszolgáltatottak az emberek. Tudom, milyen fontos az ő érdekeiket korrekt módon képviselni. Megtanultam, milyen az igazi baloldaliság, amelynek az alapja a szolidaritás és a rászorulók segítése. Most úgy döntöttem, hogy szűkebb hazám, Csepel és azon belül Királyerdő lakosainak érdekeit önkormányzati képviselőként szeretném képviselni. Kérem, ajánlásával támogassa jelölésemet! Bizalmukat nem csak elnyerni szeretném, meg is fogom hálálni!

Bosnyák Norbert. Telefon: 30 273 2056. E-mail: szigetorszag@gmail.com

 

DOBÁK ISTVÁN - Erdősor és a sétányok képviselőjelöltje. Dobák István (63) vagyok, diplomás üzemmérnök. Hosszú évekig dolgoztam hajóstisztként és üzemvezetőként a MAHART-nál, végül a társaság üzemeltetési igazgatójaként fejeztem be pályafutásomat. Szerető férj és egy felnőtt leánygyermek boldog édesapja vagyok. Évtizedek óta itt lakom a sétányokon, az Ön közvetlen szomszédságában. Kedvelem ezt a rendezett és szép környezetet, a sétányok nyugalmát és az itt élők segítőkészségét. Életem végéig itt szeretnék lakni, mert jó idetartozni! Büszke vagyok arra, hogy megválasztott önkormányzati képviselőként több ciklus óta dolgozhatok Csepelért és szűkebb lakókörnyezetemért. Azért vállaltam ismét a jelöltséget, mert rossz irányba megy az ország és vele együtt Csepel. Számomra ennek megakadályozása lelkiismereti kérdés volt és marad. Ehhez erő kell, amit a mi törekvéseinkkel egyetértő csepeli emberek sokaságának szavazata adhat! Kellő tudást, elhivatottságot érzek arra, hogy - amennyiben újra megtisztel bizalmával - a következő ciklusban az Ön képviselőjeként folytassam a megkezdett munkát.

Dobák István. Telefon: 30 619 5493. E-mail: dobak.istvan@t-online.hu

 

DOBOS BÁLINT – Erdőalja és Csillagtelep képviselőjelöltje. Dobos Bálint (25), ízig-vérig csepeli fiatalember, a Budapesti Corvinus Egyetemen végzős hallgatója vagyok. Olyan családba születtem, amelyik a helyi hagyományokat Csepel alapítóiként immáron több mint 300 éve építi, őrzi a történelem viharaiban is. Csillagtelepen nőttem fel, meggyőződéses csepeli lokálpatrióta vagyok. Minden alkalmat megragadok arra, hogy társadalmi munkában hozzájárulhassak Csillagtelep és Erdőalja városrész szépítéséhez. Büszkén vállalom baloldaliságomat! Hiszem, hogy az őszinte szolidaritás, a rászorulók segítése továbbra is fontos értékek az emberek számára. Mindenkivel szót tudok érteni, és vallom, hogy valamilyen formában mindig lehet segíteni. Szeretnék része lenni a kerület vezetésének, hogy újra ugyanaz a város legyen, mint régen. Az iskolák helye a helyi közösségek kezében van! Fel kell építenünk azt a környezetet, ahol biztos munkahelyeken foglalkoztatják a csepelieket. Ahol nem látványelemekkel és díszletekkel kábítják az embereket a közterületeken, hanem valóban értük dolgoznak. Ahol nem kell félnünk véleményt nyilvánítani, és meghallgatják az építő kritikát is. Olyan időket élünk, mikor a fiatalok nem lehetnek közömbösek, tétlenek, ha Csepel jövőjéről van szó. Én sem leszek az! Ehhez kérem megtisztelő támogatását és ajánlását!

Dobos Bálint. Telefon: 30 972 2138. E-mail: dk.dobosbalint@gmail.com

 

CSENDES IMRE – Csillagtelep és Királyerdő képviselőjelöltje. Csendes Imre (53) vagyok, okleveles gépészmérnök. Közel két évtizede élünk Csepelen egyetemista lányommal és feleségemmel, aki tanárnő Csillagtelep egyik iskolájában. A politika a politikusok dolga, ezt gondoltam sokáig. Ha én nem foglalkozom politikával, akkor a politika is békén hagy, és nyugodtan élhetek a munkámnak, a családomnak. Az utóbbi évek megmutatták, hogy ez mennyire nem így van! Vállalkozóként naponta tapasztalom egy rossz gazdaságirányítás és adórendszer hátrányait. A szűkebb lakóhelyemen élők nagy többségének lassan csupán a napi túlélésre futja az energiájából. A növekvő elszegényedés és munkanélküliség ellen, a romló egészségügyi ellátás javításáért, környezetünk megóvásáért nem zászlólengetéssel, nem stadionokkal és utcanév-háborúkkal kell fellépni, hanem átgondolt, hozzáértő elképzelésekkel és szívós hétköznapi munkával. Az élet nem folyamatos háború, a politika pedig nem lehet a hatalom bármi áron való megszerzésének eszköze. Ellenkezőleg: színtér és lehetőség közös érdekeink, terveink megvalósítására! Mint csepeli polgár kötelességemnek érzem, hogy részt vállaljak ebben a feladatban. Szeretném, ha megválasztott képviselőként együttműködhetnék Önnel Csillagtelep fejlődéséért, köz- és magánéletünk nyugalmának megteremtéséért. Ehhez kérem megtisztelő támogatását és ajánlását!

Csendes Imre. Telefon: 30 940 7734. E-mail: imre@csendes.hu

 

HUDÁK JÁNOS – Szent László lakótelep és Királyerdő képviselőjelöltje. Hudák János vagyok, 35 éves közgazdász, két lánygyermek édesapja. Egy családi vállalkozást vezetek, mely a magyar néptánchoz, hagyományápoláshoz kötődik. Az elmúlt másfél évtizedben, amióta itt lakom, nagyon megszerettem Csepelt. Felelősséget érzek azért, hogy ez a csodálatos kerület minél jobban fejlődjön. Erre minden lehetősége meg is van, mert nagyon jók a városrész adottságai. Négy éve foglalkozom aktívan közélettel, mert mindenkinek tennie kell azért, hogy egy jobb Magyarországot és egy jobb Csepelt építsünk. Elkötelezett vagyok a zöld és baloldali értékek mellett. Számomra egyértelmű: sikeres közösségeket csak úgy lehet építeni, ha a szolidaritás, az esélyegyenlőség és a fenntarthatóság elvei együttesen irányítják döntéseinket. Az Ön képviselőjeként azért szeretnék dolgozni, hogy végre valóban az emberek érdekei érvényesüljenek a döntéshozatalban. Ennek során teljesen természetes lesz, hogy kikérjük a lakosok véleményét, bevonjuk őket a döntések meghozatalába. Egy szolidáris, igazságos, tisztességes Csepelt szeretnék építeni Önnel együtt. Ehhez kérem támogatását és ajánlását!

Hudák János. Telefon: 70 592 5955. E-mail: hudakjani79@gmail.com

 

 

KULINYI MÁRTON – Kertváros képviselőjelöltje. 25 éve tartozom Csepel lakóközösségéhez. Feleségem tanár, sok évig csepeli iskolaigazgató volt. Szociálpolitikus és matektanár nagylányaim is Csepelen alapítottak családot. Irányítástechnikai mérnök-tanárként sok csepeli dolgozót tanítottam. A rendszerváltás körül már a nehezebb sorsú emberek felzárkóztatását segítettem civil szervezetek alapításával és működtetésével. Alapítója és 17 évig igazgatója voltam a Budapest Esély Nonprofit Kft-nek, amelyben Csepelen is működtettünk foglalkoztatás fejlesztő programokat. Jelenleg az Esély Labor Egyesület vezetőjeként is a munkahelyteremtés elősegítésén dolgozom. Csepel első, szabadon választott önkormányzatában képviselőként az oktatás, szakképzés, majd 2006-2010 között a Városfejlesztési Bizottságában dolgoztam Csepel megújulásáért. Részt vettem többek között Csepel játszótereinek kulturáltabbá tételében, számos csepeli közút rendbetételében, akadálymentesítésében, környezetvédelmi döntések előkészítésében. Büszke vagyok arra, hogy részese lehettem a kerületi középtávú szociálpolitikai és a városfejlesztési programok kidolgozásának. Meggyőződésem, hogy EGYÜTT, partnerségben, jobb összehangolással, sokkal értékesebb szigetté válhat környezetünk. Ehhez kérem támogatását és ajánlását!
Kulinyi Márton. Telefon: 70 369 6493. E-mail: kulinyim@gmail.com

 

 

 

LOSONCI RÓBERT – Csepel-Belváros és Ófalu képviselőjelöltje. Losonci Róbert (41) vagyok, sportmenedzser. Csepelen születtem és itt élek feleségemmel és a kisfiammal.
Csepel az otthonom, a szüleim és nagyszüleim szintén itt éltek és dolgoztak. Édesapám, Losonci Flórián a Csepel SC ismert és elismert labdarúgója volt. Én magam is mindent ennek a kerületnek köszönhetek, itt tanultam és szereztem szakmát. Büszke vagyok arra, hogy 2006 nyarán az én közreműködésemmel sikerült újraéleszteni a Csepel Futball Clubot, melynek jelenleg technikai igazgatója vagyok. Mára már több mint 300 igazolt versenyzőnk van, megsokszoroztuk a gyermek és felnőtt sportolóink számát. A lepusztult edzőpályákat társadalmi összefogással újjá varázsoltuk, a pálya körüli korlátokat lefestettük. Vallom, hogy nagyon sok dolog megvalósítása nem pénz kérdése, társadalmi összefogással jelentős eredményeket lehet elérni. Sportolóként megtanultam, hogy nem a szavak, hanem a szorgalmas, alázatos és kitartó munka hoz eredményt egy közösségben. A politikában ugyanúgy fontos az ellenfelek tisztelete, a csapatmunka és a kompromisszumkészség. Jól kijövök az emberekkel, ismerem és értem a kerületi problémákat. Higgadtságommal, lényeglátásommal méltón tudnám képviselni a helyi érdekeket. Ehhez kérem megtisztelő támogatását és ajánlását!

Losonczi Róbert. Telefon: 20 924 4267. E-mail: losonci@vipmail.hu

 

 

PAÁL GABRIELLA – Háros és Csepel-Rózsadomb képviselőjelöltje. Paál Gabriella (46) vagyok, mérlegképes könyvelő, két felnőtt gyermek boldog édesanyja. Több mint húsz éve élek Csepelen, amely ma már mindennél többet jelent számomra! Itt szereztem kerületszerte kedves ismerősöket, kötöttem barátságokat, találtam üzleti partnereket. A gyermekeimet csepeli tanárok tanították, itt nőttek fel és lett belőlük csepeli polgár. Jó érzés idetartozni! Baloldali meggyőződésűként kritikus szemmel nézem a családom otthonának helyet adó város vezetőinek munkáját. Anyaként fontosnak tartom gyermekeink oktatását és biztonságát, szüleink egészségét. Nőként pedig hiszem, hogy az elesettek és rászorulók valódi lehetőséget és segítséget érdemelnek. Csepeli lakosként ma már nagy szükségét érzem, hogy részt vállaljak a kerületi ügyek intézésében. Ezért szeretnék a következő ciklusban Háros és Csepel-Rózsadomb megválasztott önkormányzati képviselője lenni. Hiszem, hogy nőként több együttérzést és nyugodtabb hangnemet tudnék a helyi politikába vinni! Ehhez kérem megtisztelő támogatását és ajánlását!

Paál Gabriella. Telefon: 20 977 7478. E-mail: paalgabi@gmail.com

 

 

PAÁL GÉZA - Királyerdő képviselőjelöltje. Paál Géza (47) vagyok, diplomás üzemmérnök, informatikával és kiskereskedelemmel foglalkozom. Két fiú büszke édesapja vagyok. Csepel az otthonom. Szeretek itt lakni Királyerdőben, az Ön szomszédságában, nagyokat sétálni a Kis-Duna partján, a királyerdei utcákon. Kedvelem a nyugalmat és az itt élők nyitottságát, segítőkészségét. Jó érzés idetartozni! Sokat kaptam ettől a kerülettől, és még nagyon sokat szeretnék tenni érte. Baloldali embernek vallom magam, aki hisz az őszinte szolidaritásban, a rászorulók minden eszközzel történő segítésében. Olyan baloldalinak, aki szerint az igazi segítség az, ha képessé teszünk minden embert az öngondoskodásra, az önmegvalósításra. Olyan baloldalinak, aki elsősorban nem halat ad, hanem halászni tanít, és segít eljutni a tóhoz, ahol halászni lehet. Csepelen nem jó irányba mennek a dolgok! Ha valamikor, akkor most személyesen is tennem kell valamit azért, hogy Csepel ismét a miénk, a csepelieké legyen. Kellő elhivatottságot érzek arra, hogy – amennyiben megtisztel bizalmával – Királyerdő önkormányzati képviselőjeként küzdjek az Ön és a városrész érdekeiért! Számítok Önre és Ön is számíthat rám!

Paál Géza. Telefon: 70 258 6810. E-mail: paal.geza@dk365.hu

 

 

SIPOS ZSOLT – Gyártelep, Csepel-Rózsadomb és Csillagtelep képviselőjelöltje. Sipos Zsolt vagyok, történelem-földrajz szakos középiskolai tanár, két kislány boldog édesapja. 2001 óta élek Csepelen, a Simon Bolivar lakótelepen, egy igazi közösség aktív tagjaként. Nagyon megszerettem ezt a kerületet! Kedvelem nyitott és befogadó arcát, tisztelem gazdag múltját. Szeretném, hogy az emberek minden pillanatban számíthassanak a csepeli önkormányzatra. Minél több civil szervezetre, civil kurázsira lenne szükség a kerületben! A Csepelért tenni akaró lokálpatrióta hozzáállás nyerjen minél nagyobb teret. Tanáremberként megtanultam odafigyelni másokra, megérteni a problémáikat és segíteni rajtuk. Minden tanítványomat azzal bocsátom útjára, hogy az életünk során csak a többi Ember számít, semmi más! Kellő tapasztalatot, elhivatottságot érzek arra, hogy - amennyiben megtisztel bizalmával - a következő ciklusban az Ön képviselőjeként dolgozzam. Az itt élőkkel együttműködve, őket képviselve egy élhetőbb, zöldebb és demokratikusabb Csepelen szeretnék élni. Ehhez kérem megtisztelő támogatását és ajánlását!

Sipos Zsolt. Telefon: 20 249 4130. E-mail: jiri@freemail.hu

 

 

SZÁNTÓNÉ JÓZSA JULIANNA – Királymajor és Szabótelep képviselőjelöltje. Szántóné Józsa Julianna vagyok, matematika szakos tanár. Harminc éve lakom és dolgozom itt Csepelen, és tanítom a csepeli gyermeket. Pedagógusi pályámat a Kék Iskolában kezdtem, majd öt évig a Katona József Általános Iskolának voltam igazgatója. 1990-ben lettem a Kossuth Lajos Szakközépiskola igazgatóhelyettese 23 éven át, a nyugdíjazásomig. Mindig baloldali elkötelezettségűnek tartottam magam, s tartom a mai napig is. Embertársaink iránti tisztelet, a rászorulók segítése és a hátrányok csökkentése fontos értékek számomra! Feladatomnak éreztem az embereket tájékoztatni és tudatosítani bennük a demokrácia, a szabadság, az emberi jogok fontosságát. Jó szívvel ösztönöztem mindenkit, hogy tegyen is ezen értékek érvényesüléséért. Tanárként egész eddigi életemben Csepelért dolgoztam, és továbbra is ezt a közösséget akarom szolgálni. Együtt Önökkel, tevékenyen részt kívánok venni Csepel megújításában, a demokrácia megerősítésében, az önkormányzatiság gyakorlásában és lakóhelyünk fejlesztésében. Megválasztott képviselőként ezekért az elvekért kívánok szót emelni és tenni, ehhez kérem támogatását és ajánlását!
Szántóné Józsa Julianna. Telefon: 30 446 2467. E-mail: jozsajuli@hotmail.com

 

 

 

TAKÁCS KRISZTIÁN – Kertváros és Szabótelep képviselőjelöltje. Takács Krisztián (42) vagyok, tősgyökeres csepeli, nős és két gyermek boldog édesapja. Ezer szállal kötődöm Csepelhez, itt éltek és dolgoztak nagyszüleim és szüleim, édesapám a Csepel SC NB I-es focistája volt. Hosszú évek óta lakom az Ív utcában, az Ön közvetlen szomszédságában. Büszke vagyok arra, hogy 2006 nyarán az én közreműködésemmel sikerült újraéleszteni a Csepel Futball Clubot. Mára már több mint 300 igazolt versenyzőnk van, megsokszoroztuk a gyermek és felnőtt sportolóink számát. A lepusztult edzőpályákat társadalmi összefogással újjá varázsoltuk, a pálya körüli korlátokat lefestettük. Vallom, hogy nagyon sok dolog megvalósítása nem pénz kérdése, társadalmi összefogással jelentős eredményeket lehet elérni. Megtiszteltetés, hogy az elmúlt négy évben önkormányzati képviselőként dolgozhattam Csepelért és lakókörnyezetemért. Számtalan csepeli családdal, helyi vállalkozókkal kerültem kapcsolatba. Jellemzően könnyen szót értek az emberekkel, meg tudom szólítani a más nézeteket valló és más párttal szimpatizáló embereket is. Kellő tudást, elhivatottságot érzek arra, hogy - amennyiben újra megtisztel bizalmával - a következő ciklusban az Ön képviselőjeként folytassam a megkezdett munkát.
Takács Krisztián. Telefon: 70 777 1865. E-mail: takacs.krisztian@csepelfc.hu

 

 

TAKÁCS MÓNIKA – Csepel-Belváros képviselőjelöltje. Takács Mónika (46) vagyok, diplomás művelődésszervező, a Csepeli Munkásotthon igazgató-helyettese, három gyermek boldog édesanyja. 2000-ben nyertem felvételt a Csepeli Munkásotthon Alapítványhoz. A Munkásotthon kapuján belépve különleges érzés lett úrrá rajtam. Tudtam, hogy „hazaérkeztem”, munkámmal olyan tevékenységet segíthetek, amelyet tisztelnek és becsülnek. A varázslat még ma is tart! Elkötelezett híve vagyok a Munkásotthon szellemiségének. Közvetlen, szinte baráti kapcsolatot ápolunk látogatóinkkal, klub-tagjainkkal, bérlőinkkel, üzleti partnereinkkel. Művelődési tereink egész évben tartalmas közösségi életnek adnak otthont. E közfeladatok ellátását szolgálatnak tekintem! Fontosak számomra az emberi kapcsolatok, gondosan igyekszem ápolni őket. Számomra Arisztotelész gondolata ma is helytálló: teljes életet csak másokkal szövetségben élhetünk. Szociális érzékenységemből adódóan számomra a legfontosabb minden esetben az Ember. Ezt nem írhatja felül semmilyen érdekcsoport gazdasági nyereségvágya! Az Ön megválasztott képviselőjeként ennek szellemében kívánok politizálni. Ehhez kérem megtisztelő támogatását és ajánlását!

Takács Mónika. Telefon: 70 385 9262. E-mail: takacs.monika11@gmail.com

 

 

Forrás: facebook.com/Horváth Gyula - Csepel

 

Utoljára frissítve: 2014-08-24 20:20:37

További híreink
Közös EP- és fővárosi listát állít az MSZP, DK és Párbeszéd
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre. Közös európai parlamenti- és fővárosi listát állít a három ...
2024-03-28 21:01:27, Hírek, Színes Bővebben
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, Színes Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>